Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ®abstract®

őstag

válasz -szabi- #104170 üzenetére

ha van infraport a telefonodon megoldás lehet erre. alapvető funkciókra jó. be-ki, hangerő, 4 irány-ok-csati váltás gombok. saomi telom kezeli=nekem x96mp boxom van. viszi.kb. 5 m veszi a jelet. :K nagyon faxa.
    az alkalmazás [link] sok eszközt támogat= tv,klima,tvbox,mediabox, beltéri egységek stb.

• nfsu17

veterán

válasz -szabi- #104170 üzenetére

Én nem kínlódnék vele, bár biztos vannak ügyes szakemberek, akik meg tudják csinálni...amennyiben lehetséges.

Két esélyed még lehet (min.):
    -felprogramozol (tegyük hozzá, hogy azért nem a legkönnyebb dolog, de megoldható sok esetben) egy infrás távot, akár valami régi tévéjét, vagy dvd játékosét. Ebben az esetben nem fog menni a box bekapcsolása távval (max ha áram alá helyezed valami kapcsolós elosztóval)
    -veszel egy pl. légegeret (g20s pro, ali), bedugod az usb-be a vevőjét, és már megy is. Ennek pl a bekapcs. gombja tanítható, azaz ha valahogy mégis működne az eredeti még pár percig, akkor arról átmásolhatod a bekapcs. kódját erre a légegérre.

Van ennek a távnak már úgy láttam BT-os verziója is G20SPRO BT (gondolom akkor nem kell hozzá az usb dongle, ha pl nincs usb hely a boxon).

Ehhez viszont nekem lenne kérdésem, mert nekem a régebbi verziója van, ami nem BT-os. (csak dongle-vel megy).
    A BT jobban terjed, mint a 2,4G, amivel kommunikál a dongle-val?
    Ugyanis nálam asztal alatt van a box, tehát felül, oldalt árnyékolja a jelet, cserébe ritka xarul veszi a jelet, ha szemben ülök a tévével a kanapén.
    Megoldásként kivezettem a tévé möge usb hosszabbítóval a dongle-t, így már jobb, de még mindig nem tökéletes.
    Viszont használtam már a boxon a BT-t zenehallgatásra, és nem volt vele semmi gond, kimaradás, akármi, semmi, jó volt. Szóval a BT jel úgy néz ki jobban kijött onnan a boxból, mint a 2,4G.
    Majd lehet veszek egy ilyet is próbaképp, ha lesz rá ingerenciám, meg valami kupon.

14$-t azért nem biztos, hogy szánnék rá.

Új hozzászólás Aktív témák