Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
-szabi- #104170 üzenetére
ha van infraport a telefonodon megoldás lehet erre. alapvető funkciókra jó. be-ki, hangerő, 4 irány-ok-csati váltás gombok. saomi telom kezeli=nekem x96mp boxom van. viszi.kb. 5 m veszi a jelet.
nagyon faxa.
az alkalmazás [link] sok eszközt támogat= tv,klima,tvbox,mediabox, beltéri egységek stb. -
nfsu17
veterán
válasz
-szabi- #104170 üzenetére
Én nem kínlódnék vele, bár biztos vannak ügyes szakemberek, akik meg tudják csinálni...amennyiben lehetséges.
Két esélyed még lehet (min.):
-felprogramozol (tegyük hozzá, hogy azért nem a legkönnyebb dolog, de megoldható sok esetben) egy infrás távot, akár valami régi tévéjét, vagy dvd játékosét. Ebben az esetben nem fog menni a box bekapcsolása távval (max ha áram alá helyezed valami kapcsolós elosztóval)
-veszel egy pl. légegeret (g20s pro, ali), bedugod az usb-be a vevőjét, és már megy is. Ennek pl a bekapcs. gombja tanítható, azaz ha valahogy mégis működne az eredeti még pár percig, akkor arról átmásolhatod a bekapcs. kódját erre a légegérre.Van ennek a távnak már úgy láttam BT-os verziója is
G20SPRO BT
(gondolom akkor nem kell hozzá az usb dongle, ha pl nincs usb hely a boxon).Ehhez viszont nekem lenne kérdésem, mert nekem a régebbi verziója van, ami nem BT-os. (csak dongle-vel megy).
A BT jobban terjed, mint a 2,4G, amivel kommunikál a dongle-val?
Ugyanis nálam asztal alatt van a box, tehát felül, oldalt árnyékolja a jelet, cserébe ritka xarul veszi a jelet, ha szemben ülök a tévével a kanapén.
Megoldásként kivezettem a tévé möge usb hosszabbítóval a dongle-t, így már jobb, de még mindig nem tökéletes.
Viszont használtam már a boxon a BT-t zenehallgatásra, és nem volt vele semmi gond, kimaradás, akármi, semmi, jó volt. Szóval a BT jel úgy néz ki jobban kijött onnan a boxból, mint a 2,4G.
Majd lehet veszek egy ilyet is próbaképp, ha lesz rá ingerenciám, meg valami kupon.14$-t azért nem biztos, hogy szánnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest