Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vtmk

tag

válasz ztsoft #69162 üzenetére

Szia nem cáfolok én semmit. Legyek hülye azt kész. Vps tulajdonos vagyok tárhelyeket kezelek php sql-al golalkozok illetve néha python 2-ről alakítok python3-ra. De nem magyarázkodok. Miértkéne linuxtól megrémülni? Debian9 -em volt. ubuntu 16.04-el foglalkozok édestova 6 éve. De mindegy. Miért valami gyógyegér felsöfokú végzettség ű köszönés mentes alpári módon kellett volna kérdeznem? Nem úgy fogalmaztam.. istenem valszeg azért mert még ilyen androido libafossal még nem foglalkoztam és nem találok róla semmi alapot. De ne mtudom ki vagy lehet az apukám aki számon kér pl az ASUS routerem gyári firmware-t lecseréltem és írtam egyet ubuntu alatt. Igaz előre futtatott terminalban phythonnal. Linux talán kicsit megy. igen mikor ssh-n dolgozok a vps-re.

És azért tettem fel a furcsán kérdést mert se ubuntun se windorwson nem boldogultam ezzel. mert a boot logo itt található:

/usr/share/bootloader/boot-logo-1080.bmp.gz és ezzel próbáltam:

mount -o remount,rw /flash cp /storage/yoursplash.png /flash/oemsplash.png mount -o remount,ro /flash

Amúgy a a verzió frisítést alkalmaztam a corelec 9.2.1 verziónál április 2-ai telepítőnél:

echo "touch /dev/.update_disabled" > .config/autostart.sh

Mert ugye night verzió és sokszor dobta el a vasat. mikor már annyira bosszantó volt minden induláskor.
    :W

Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés