- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
polgcsabi #51118 üzenetére
Abban a dualban beállítottam mert az konkrétan a tx3 minire készült. De a gyári Coreelec az nem csak tx3 minire készül hanem sok-sok boxra. Ezért ott mindenkinek magának kell megcsinálnia a saját boxhoz a kijelzőt, távot stb.
A 2 féle dual nem ugyanaz.
Az első csak 905W-khez és pár típushoz volt, mind egyénileg megcsinálva ( W95, X96mini, tx3 stb) Abba bele volt integrálva a LE. Lesz ilyen dual is CE-vel, az most készül, abban jó lesz a kijelző és a táv is, de abban nem lesz frissíthető automatikusan a CE.
Lehet választani melyik verzió kell: a régi fajta "integrált" dual, vagy az új ahol szabadon frissíthető a CoreElec.
A régi fajta verzió most készül, azt külön át kell írjam még több típusra is ami nem 5 perc, külön telepítőt készíteni hozzá, mindet feltölteni stb.Ehhez az új dualhoz nem kell ilyet hiszen a CE-t a CE oldaláról szeded le és a meglévő droidod mellé teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest