Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
krsanko #38048 üzenetére
Neked is, és még azoknak akik a youtube lassúsággal küzdenek. Találtam egy félmegoldást. Keressetek nektek jobban megfelelő régebbi yt verziókat. Én most az 5.3.10 verziót tettem fel. Eredménye, a keresés és a lejátszás megkezdése is szélvész gyors az 5.5.1-hez képest. Tehát nagyon használható lett. Viszont vannak hátrányok is. Hiába állítok be saját api key-t, állítok be DASH-t, párosítom a fiókom, marad a 720p minőség, kikapcsolás után vagy be van kapcsolva a DASH vagy nincs, random, de akkor is csak 720p, apy key-t elfelejti, mindig rákérdez a nyelv és ország varázslóra és bele lehet botlani bizonyos videóknál az invalid parameters üzenetbe
Szóval lehet próbálkozni, lehet van olyan régebbi verzió ami mindenben jó, én is keresgélek még, ez ad egy kis reményt hogy talán használható lesz ez a szar yt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest