-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddy001
újonc
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy Droidon használok egy 500GB külső HDD-t exFAT4-re van formázva, de már próbáltam FAT32, NTFS-re is, és mindegyik verzióra azt írja, hogy írásvédett. Se torrentkliens, se fileexp. se KODI nem képes rá írni. Viszont ha SAMBADOIDal megosztom, akkor laptopról simán olvasom, írom. Ha ugyan ezt eljátszom egy 16GB pendivel, akkor azzal megy minden. SD kártyával is próbáltam, azzal sem megy. Próbáltam már a HDD-t minden USB portban, de semmi. Ötlet? Köszi! Ja ez egy MXQ box
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest