- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Na újra itt
Egy kis segítséget szeretnék kérni a ITT leírtak értelmezésében és kivitelezésében. Mint korábban írtam jelenleg nem áll kábel a rendelkezésemre ezért inkább csak ez az a rész amiben segítségre lenne szükségem:
Альтернативный вариант установки:
нужен root и TWRP
- Качаем РЕЗЕРВНУЮ КОПИЮ TWRP
- Записываем резервную копию на SD-карту или USB-флешку
- Заходим в TWRP
- восстанавливаем резервную из SD-карты или USB-флешки.Na szóval letöltöttem a linkelt TWRP_MXQ_PRO+Tronsmart.rar fájlt aminek mappaszerkezete a következő képen néz ki:
TWRP_MXQ_PRO+Tronsmart.rar\TWRP\BACKUPS\Amlogic\\1969-12-31--19-00-55_p200_2G-201604140414\
Ezen belül különböző win és md5 kiterjesztésű fájlok találhatóak. Nos mivel rar kiterjesztésű fájlról van szó, gondolom ki kell csomagolni, vagy netán a TWRP tud rar-ból is visszaállítani? Rámásoltam SD kártyára a rar tartalmát de hogyan tovább? A leírás elég egyértelműnek kezel alapértelmezetten nem létező dolgokat, úgy mint mondjuk a TWRP meglétét, vagy a kábeles módszernél az AV csatlakozó mögötti (nem létező) RESET gombot. A sima Recovery-ből nem kivitelezhető az amire a TWRP-t írja? Én végignéztem de nem találtam olyan opciót amivel a rar-ban található biztonsági mentést vissza lehetne állítani. Utánaolvastam a TWRP telepítésének, de erre vonatkozóan is mindenhol kábeles módszert találtam csak ami kábel híján megint csak bukó, no meg ha lenne kábelem nem lenne szükség a TWRP-re ugye
Találtam ugyan valamilyen applikációt is TWRP Manager néven de telepítésnél Amlogic-ból csak a K200-as szériát lehet kiválasztani, és mivel a figyelmeztető leírásban a tégla szó is szerepelt, inkább nem telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest