Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Na újra itt :)

Egy kis segítséget szeretnék kérni a ITT leírtak értelmezésében és kivitelezésében. Mint korábban írtam jelenleg nem áll kábel a rendelkezésemre ezért inkább csak ez az a rész amiben segítségre lenne szükségem:

Альтернативный вариант установки:
    нужен root и TWRP
    - Качаем РЕЗЕРВНУЮ КОПИЮ TWRP
    - Записываем резервную копию на SD-карту или USB-флешку
    - Заходим в TWRP
    - восстанавливаем резервную из SD-карты или USB-флешки.

Na szóval letöltöttem a linkelt TWRP_MXQ_PRO+Tronsmart.rar fájlt aminek mappaszerkezete a következő képen néz ki:

TWRP_MXQ_PRO+Tronsmart.rar\TWRP\BACKUPS\Amlogic\\1969-12-31--19-00-55_p200_2G-201604140414\

Ezen belül különböző win és md5 kiterjesztésű fájlok találhatóak. Nos mivel rar kiterjesztésű fájlról van szó, gondolom ki kell csomagolni, vagy netán a TWRP tud rar-ból is visszaállítani? Rámásoltam SD kártyára a rar tartalmát de hogyan tovább? A leírás elég egyértelműnek kezel alapértelmezetten nem létező dolgokat, úgy mint mondjuk a TWRP meglétét, vagy a kábeles módszernél az AV csatlakozó mögötti (nem létező) RESET gombot. A sima Recovery-ből nem kivitelezhető az amire a TWRP-t írja? Én végignéztem de nem találtam olyan opciót amivel a rar-ban található biztonsági mentést vissza lehetne állítani. Utánaolvastam a TWRP telepítésének, de erre vonatkozóan is mindenhol kábeles módszert találtam csak ami kábel híján megint csak bukó, no meg ha lenne kábelem nem lenne szükség a TWRP-re ugye :) Találtam ugyan valamilyen applikációt is TWRP Manager néven de telepítésnél Amlogic-ból csak a K200-as szériát lehet kiválasztani, és mivel a figyelmeztető leírásban a tégla szó is szerepelt, inkább nem telepítettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés