- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a347
aktív tag
válasz
gyűrű #106508 üzenetére
Mert kezdő Kodi felhasználó nem írhat ide? Fene se akar tuningolni. Egy valamiért vettem Ugoost: a dolby vision miatt. Pont nem érdekel az akármilyen skin és egyebek. A legjobb hang -és képbeállítások mellett szeretnék filmet nézni. Külföldi fórumok és leírások segítségével sikerült Coreelec-et, CPM-et felpakolni, távirányítót beállítani, kiismerni valamelyest a rendszert, ennyi. Amikor elakadok , kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Kompakt vízhűtés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!