Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Persze Starcraft 2 alatt nem is megy az SLI

Félre a viccet, Crysis3 battlefield3 meg minden játék, úgy skálázódik az SLI mintha 1 kártya menne.
Mintha filmet néznél. arra tudnám hasonlítani.Nvidia nagyon jól megcsinálta a több kártya optimalizálását, le a kelappal előtte.
Miért váltanák Radeonra? Eleget idegeskedek én a munkahelyemen, nem kell hogy még a szabadidőmbe is kikészüljek idegileg.
-
"Nyomon követni", én meg tapasztaltam a dolgokat éveken keresztül.
Elhiszem, hogy volt problémád a piros kártyákkal, ahogy nekem a zöldekkel, ettől függetlenül mindig azt veszem ami jobban megéri a jövőre tekintve /azon felül, hogy sanszosan nem tartom meg addig mikor lenne jogosultsága ennek/
Nem szoktak érdekelni az aktuális Driveres szenvedések amiket mások alkotnak, itt mindig stabil volt a piros oldal már 2009-től, a zölddel szívtam Tomb Raider alatt 1 hónapig a kékhalálokkal, meg régebben a Béta driverek "az illesztőprogram helyreállt" üzeneteivel, de mégsem estem nekik, hogy ez egy hulladék, mert nem az, csak átmeneti probléma adódott a zöldeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő