- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Amikor az AMD csinálta/ígérgette ugyanezt az Async Compute-al, Mantle-el, DX12-vel akkor fikáztátok (jogosan) de ha az nVidia csinálja, akkor meg bevásárolsz előre hardvert, mert az nVidia azt ígérte mennyire szép és jó lesz minden? A sok 1080p Ray Tracing pletyka pont arra következtet, hogy mire tényleg jó lesz ez a technológia és elterjed, ez a hardver/generáció már régen le lesz váltva.
Ugyanazt csinálja az nVidia most, mint eddig az AMD, ígérget előre és a jövőre tervez. Csak most nem szidod, hanem hiszel neki, mert a másik színű gyártó teszi ugyanazt.
"Annak idején a 1080 - 1080 Ti nem tudott semmit, egyetlen egy új dolgot nem hozott az asztalra, csak erőt, semmi mást, ez ahhoz képest teli van lehetőségekkel."
Ez is csak erőt hoz, mert szoftver híján nincs mivel alátámasztani azt, amit a gyártója állít. Tehát nem tudsz mutatni Ray Tracing és DLSS-t támogató játékot, ahogy mondtam is.
Mennyire deja vu-m van egyébként, ugyanezeket a sorokat én már sokszor írtam, ebben a topikban is, csak mindig AMD-snek. Most fordítva van.
-
Sorry, de ez nekem olyan "AMD-s duma", hogy "majd lesz rá technológia"
. Mire ezek ténylegesen befutnak és értelmes játékokban szembejönnek, SzVSz már az "rtx 4000-es" / "Vega 256-os" szériát fogjuk írni.
Amiben a Turing (de abból is inkább csak a csúcs 2080Ti) virít a korábbi geforce-okhoz képest, az sztem a munka, ahol eddig bizony a vega64 többször elkalapálta a 1080Ti-t is
.
És persze ott van a Vulkan teljesítmény, amiben szintén nem kifejezetten villogtak a korábbi zöld grafikák:
-
Egon
nagyúr
Ettől függetlenül is gáz az árazás, és azt gondolom, van abban valami, amit a többiek írtak: a pénztárcáddal szavazol.
Én pl. nem veszek drága, külföldi kiosztású klaviatúrát, és meggyőződésem, hogy pl. a Logi azért nem honosít egyetlen újabb, felsőkategóriás billentyűzetet sem, mert a sokbirkanem igazán tudatos fogyasztó, megveszi így is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- DOOM - The Dark Ages
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest