Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz ÁdiBá #29643 üzenetére

Persze, értem én. Ez esetben viszont örülnöd kéne, hogy van az igényeidet kiszolgáló GF kártya, teljesen mindegy, mennyiért. És mivel meg tudtad venni, mindenki boldog.

Ha viszont probléma az ára, akkor azon kellett volna elgondolkozni, vajon tényleg kell nekem max grafikán 140-160FPS 1440P-n? Hamar rájöttél volna, hogy ebből lejjebb adva viszont már untig elég egy felennyire erős, jóval olcsóbb kártya is.

Én pl. egy R7 250X-re váltottam, mert rájöttem, hogy kb. csak BF4-ezek és StarCraft2-zöm, azt se sokat, és egészen meglepő módon tök jól megy rajta mindkettő. Igaz, csak bő 60 FPS-em van mediumon BF4-ben, és mondjuk 80 magassága SC2-ben magas grafikán, de valahogy mégsem panaszkodok egy 10 rugós régi belépő kártyával.... Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kéne tennie, de kissé furcsállom, hogy úgy csinálnak itt néhányan, mintha nem lenne semmi más választásuk, amikor dehogynincs..

(#29644) Egon: Nekem egy 9700-as Radeonom volt. És boldogan csengettem ki érte az akkoriban (2002 vagy 2003) nem kevés, 70 rugós árát, fülig ért utána vele a szám évekig. :K

Pont ezaz, ha valakinek mindenáron a csúcs kell (mert máshol van piros alternatíva, verseny) akkor miért nem örül, hogy a zöldektől megveheti? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés