- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze, értem én. Ez esetben viszont örülnöd kéne, hogy van az igényeidet kiszolgáló GF kártya, teljesen mindegy, mennyiért. És mivel meg tudtad venni, mindenki boldog.
Ha viszont probléma az ára, akkor azon kellett volna elgondolkozni, vajon tényleg kell nekem max grafikán 140-160FPS 1440P-n? Hamar rájöttél volna, hogy ebből lejjebb adva viszont már untig elég egy felennyire erős, jóval olcsóbb kártya is.
Én pl. egy R7 250X-re váltottam, mert rájöttem, hogy kb. csak BF4-ezek és StarCraft2-zöm, azt se sokat, és egészen meglepő módon tök jól megy rajta mindkettő. Igaz, csak bő 60 FPS-em van mediumon BF4-ben, és mondjuk 80 magassága SC2-ben magas grafikán, de valahogy mégsem panaszkodok egy 10 rugós régi belépő kártyával.... Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kéne tennie, de kissé furcsállom, hogy úgy csinálnak itt néhányan, mintha nem lenne semmi más választásuk, amikor dehogynincs..
(#29644) Egon: Nekem egy 9700-as Radeonom volt. És boldogan csengettem ki érte az akkoriban (2002 vagy 2003) nem kevés, 70 rugós árát, fülig ért utána vele a szám évekig.
Pont ezaz, ha valakinek mindenáron a csúcs kell (mert máshol van piros alternatíva, verseny) akkor miért nem örül, hogy a zöldektől megveheti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged