Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Elég sokat toltam 7950/7970/280X-en az SC2-t, soha semmilyen textúrahibám nem volt.
Se a simában (ezt kevesebbet toltam, csak multi) se a második részben, amit főleg single nyomtam ezeken a karikon. 
(#1214) ÁdiBá: Elég finnyás vagyok a mikrolaggokra, input lagokra, mindenféle hasonlóra, a monitorom is az egyik leggyorsabb kapható IPS. Nálam ezért szóba se jöhetett a CF, főleg az input lagot úgy megdobta, hogy borzalom. Ugyanakkor az egyszem 7970/280X-el semmiféle lag-probléma nincs a játékokban, amiket játszom vele.

(#1210) norb55:"Leülök és játszok, nem dobál ki hibákkal, nem hangos, és nem akadnak a játékok, (mikro lagok stb )."
Pontosan ilyen nálam a 280X Vapor-X Full-HD-ban. Nem akad semmi 1000/1450-en alulfeszelve, nemhogy nem hangos, de néma csendes, 1m-re van a gép, és nem hallom a különbséget a játék és üresjárat között.
VGA miatti fagyásom/kidobálásom se volt még. Ja, és minden 70 fok alatt eközben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, tudom, hogy nálad SLI van, meg nagyobb felbontás, ott igen jó az eredményed, ugyanakkor akinek kisebb kártya is elég, ott nem biztos, hogy annyira rossz választás az AMD, mint amennyire itt szidjátok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Se a simában (ezt kevesebbet toltam, csak multi) se a második részben, amit főleg single nyomtam ezeken a karikon. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)