- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem meres kerdese, online rendeled, masodik ssd-re felrakod a radeonos rendszert es teszteled, ha nem tetszik 14 napon belul visszakuldod.
Most ugy vagyok vele, hogy jo az ami van, ha keves lesz szetnezek ujra.
Amikor kijottek az arak az RTX-ekkel kapcsolatban, akkor mondtam azt hogy ezt en nem tamogatom semmilyen formaban, csereltem, elegedett vagyok, a szoftver most mar baba a par evvel ezelottiekhez kepest.
A hutes boszme nagy, nincsenek ultra igenyeim, azt hozza amit kell, minek koltsek tobbet ra
Mint ahogy emlitettem mas topikokban, 750-800£ a hatar egy VGA-nal, 2 evente. efelett mindegy ki hozza, nem erdekel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sok függ attól ahogy tervezik a drivert. Nagyon fura az a tényező, hogy régen az AMD több csapattal csinálta a havi Catalysteket, majd leálltak vele, mert látták, hogy az NV-nek jobban működik az egycsapatos fejlesztés, na meg ugye hotfixelés volt végig. Erre mit ad isten az NV fogta magát és ráment a Game Ready marketingre, amivel beleálltak a több csapatos tervezésbe, ahogy az AMD csinálta a Catalyst érában, hozta is magával a hotfixelést.
Az egész nagyrészt egy menedzsment szintjén behatárolható kérdés. És úgy néz ki, hogy több csapat párhuzamos fejlesztését, gyártótól függetlenül nehéz optimálisan "összeolvasztani". A marketing más kérdés. Ott ugye régen az AMD verte a mellét a sok WHQL-re, most pedig az NV teszi. Csak hát ugye mennyi minőségvesztést ér meg az évi sok WHQL, na ez az ultimate kérdés. Ha a marketingest kérdezed, akkor valószínűleg azt mondja, hogy sokat, mert ez egy újabb dia, amit el lehet adni. Ha egy rendszerprogramozó véleménye számít, akkor ő azt fogja mondani, hogy nem éri meg a sok WHQL, inkább legyen jól menedzselhető a szoftver tervezése. És kb. ez a két álláspont ütközik a cégeken belül. A teljesítménykényszer miatt pedig előbb-utóbb előnybe kerül az egyik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest