Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
hmm jogos. Nem szóltam.
-
.LnB
titán
Akik itt február elején fikázták a FFXV benchmark kinézetét, azok nézzék szépen meg a demo-t maxon.. akinek ez nem szép az..

-
.LnB
titán
Ja, ha nem rögzítem a benchmarkot shadowplay-jel akkor "kicsit" jobb eredményt kapok: [link] 1080 High táblázatban keressétek az eredményt.

(#32786) imi123 Kitették fb-ra is a benchmarkot (a FFXV hivatalos fb-jára). Mikor megláttam, 147 komment volt. Végigolvastam és a 147 komment közül 1 azaz egy ember panaszkodott, hogy neki Vega-ja van és nem örül. Ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ilyen alapon te mit szavaznál ma? És mit szavaztál volna tegnap előtt?
Pont te vagy az a típus aki nem húz egyik fele sem, és a negyedik opció jelen állás szerint tökéletes a számodra.
Másrészről szerintem nem igen van olyan aki nem arra szavaz a két gyártó közül ami éppen a gépben van. Vagy szerinted sok AMD user az Nv-re szavazott és fordítva?
Nem mondom, hogy atom biztos szavazás, de az árány szépen látható.
-
.LnB
titán
Szavazás: [link]
Tudom, tudom nem reprezentatív....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
MSI GeForce GTX 1080 Ti TRIO Gaming X
Mekkora dög, te jó ég!..

-
.LnB
titán
Kezd körvonalazódni a kép, hogy az NV mire járszik. Kb az összes játék ami nem a Bethesda-tól jön, az NV-s lesz. [link] Csírájában folytják el az AMD szuper Vega képességeit úgy néz ki. Forza 7 is NV támogatott PC kiadást kap.
-
.LnB
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Igen, mindezt így a bronzmeccsen.

-
.LnB
titán
QuakeCon 2017 sponsored by AMD: [link]

-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem nem kevés. De a megfogalmazás helyes, lehet olyan esetet találni, hogy kevés tudna lenni. A(z 1 hónapos) 1080-at meg kevesebbért vettem mint ha vennék most +8Gb ramot.

Egyébként nem értem miért lovagoltok annyira a configomon. Zavar? Vagy mi a franc?
Néztem a ph!-s Vega és 1080 teszteket. És érdekes módon az én szaros i5+1080+8gb cfg-m koppra (1-3fps eltérés max.) reprodukálja ugyan azokat a benchmark értékeket mint amik ott szerepelnek. Pedig a ph!-s teszt config erősebb elvileg. The Division, Deus Ex például. Innentől kezdve meg azt írtok nekem amit akartok. Ez van, ez a gépem, ezt használom. Nekem semmi bajom vele. És szerintem sok más embernek se lenne vele.
Ui: Nem szeretnék senki szemében ellenszenves(ebb)nek tűnni, de szerinted nem tudnék venni még bele ramot ha akarnék? Mi értelme ezen lovagolni?
-
.LnB
titán
Utolsó hsz-em a témában, mert nem szeretném megütni miattad a bokámat.
Engem akarsz te hülyének nézni? Úgy nézek ki mint egy kezdő, új reges fórumozó? Nem. Hányszor láttam már ezt. Linkelgetünk, személyeskedéssel takaródzunk, csakhogy próbáljuk bizonygatni, hogy nekünk aztán semmi közünk az egészhez, "Ott se voltunk!" Túl vagyok már a naiv tiki koron is, szóval koromból adódóan se fogsz tudni megvezetni. De valószínűleg ez nem is nekem szólt. "Adminbácsi nem én voltam! A csúnya LnB volt, tessék kitiltani!" szól a burkolt utalás. Csakhogy a viselgetés, a rosszindulatú hangulat gerjesztés így is átjön a kommenteken. Szerencse kell ahhoz, hogy ennek bárki bedőljön.
Abu85 Nézem QuakeCon-t. Vegák vannak a gépekbe?
-
.LnB
titán
Csak azt nem értem, hogy ő miért trollkodhat, flamelhet, offolhat szét állandóan topikokat mindenféle büntetés nélkül? Állandóan piszkálódik, beszólogat, teljes rosszindulatból. Én se vagyok egy ma született bárány, de én legalább poénkodni próbálok. De ő nem, direkt belemar mindenkibe. "Haver" lehet?
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Tegnap néztem, hogy ez a medium is tű éles. A high-nak meg az ultra-nak az FHD fölötti felbontáson van értelme nem?
(#29788) HSM Ne is mond, 3perc után megtelik, durva stuttering, majd még a gép is leáll. Volt olyan, hogy a biztosítékot is leverte.. Csak tudnám, hogy ezeket az ősi Maja bölcsességeidet honnan szeded...
-
.LnB
titán
Csak mondjuk vicces, egy FFXV esetében azt látni, hogy NV által támogatott PC-s kiadást kap, mikor alapjáraton egy AMD-s konzolról portolják át. És kb az az egy bejelentés üti az összes AMD-s címet, akkora szenzáció. De ott a Destiny 2-is ami konzolos cím (PES is) ... A NFS pedig Frostbite, ami köztudottan AMD barát engine-nek indult. Mégis az NV felé fordult az EA.
-
.LnB
titán
Nvidia @ Gamescon Mivel ez a VS topik, begyszó kerestem AMD-s játékot is, de max a Quake Champions Early Access trailert tehetném ide.
Látszik, hogy a Vega tényleg megreformálta a játékipart és mindenki kapkodva elkezdett Vega feature-öket kihasználni.

-
.LnB
titán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Alza-nál van 206k-ért is.
-
.LnB
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Remélem nem olyan lesz mint a Ryzen-es teszt.
-
.LnB
titán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Brutális bugokba..
hát akkor te szerencsétlen vagy. Mióta Nvm van nem volt bajom a driverrel. Igaz Amd oldalon se sok, csak mikor a Crimson kijött. -
.LnB
titán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Eddig is működőképes volt..
-
.LnB
titán
válasz
füles_
üzenetére
Nem, nem tudom melyik topik. Csak a 1070/1080 nvs topikba fordultam meg. Keress rá a nevemre az említett topikokban. Sose fikáztam az Amd-t. De elég csak kritikusnal lenni az amd-vel szemben és páran rögtön rádaggatják az nv fan jelzőt. Pedig ha tudnák, hogy hány évig kizárólag csak amd cpu-t és vga-t használtam..
-
.LnB
titán
válasz
füles_
üzenetére
Nekem sincs vele bajom. Csak megtanultam helyén kezelni az irományait. Még ha a cikkeinek el is nézem a GPUOpen.com-os áthallást. Akkor is ott vannak a kommentjei bizonyítéknak. Évek óta ismerem őt, nem egyik pillanatról a másikra fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Nem tudom, hogy nélküle lenne e ennyi fanatikus .... itt a fórumba. Mert némelyik akkora hülyeségeket ír, hogy az arcomat lekaparnám legszívesebben kínomban. És ha írok valamit neki (ne adj isten idegállapotban) akkor jön még nyó'c hozzá hasonló, rögtön.
De van olyan NV-s is aki vállalhatatlan módon szokott megnyilvánulni. Szóval itt nem csak "fekete van", mindenki hibás. 
(#29186) ->Raizen<- Hétfőtől elszabadul a pokol az biztos. Aztán kicsit ülepszik majd. De akkor megjelenik majd a Vega teszt itt a Ph!-n, és újra elölről kezdődik az egész.

-
.LnB
titán
válasz
füles_
üzenetére
Ezt írtam ma le a találgatós topikba, hogy mindenki úgy értelmezi a pletykákat ahogy a szívének jobban esik. És nem diskuráció folyik a pletykákról. Csak mindenki bizonygatja, hogy bezzeg úgy van ahogy ő gondolja.
A félreértések pedig Abu miatt vannak. Tudjuk mennyire AMD-s, és látjuk mennyire AMD fele húz minden írása. Ő nem csak leír egy-egy feature-t, hanem leírja, hogy az AMD most ezzel akkorát újított, hogy "aztarohadt és 4 évig jobb termés lesz tőle a badacsonyi borvidékeken is!". Ezért odafigyelve kell olvasni amik itt le vannak írva a hírekben. Mert az AMD mindig borzasztó nagy újításokat vezet be a driverébe, minden driver +20% fps növekedést eredményez, az AMD a leginnovatívabb, legbarátibb cég.
Aztán sokan be is veszik ezeket, sokan pedig folyamatosan támadják ezeket a kijelentéseket. És mindig vitába torkollik az egész.
-
.LnB
titán
válasz
Raggie
üzenetére
Emlékeim szerint az összes Fury borzasztó drága VGA-volt, nem csak az X. A 1070-nél jóval drágábbak. A 480 valóban előrébb van mint a 1060. Nem tudom számít e, hogy a 480 az 8GB-os a 1060-az meg 6Gb-os. Lehet nem.
(#29139) ->Raizen<- FH3-ban az AMD-seknek is volt bajuk. A topikban ezt rengetegszer kiveséztük. Mármint én a "városban beakad" problémára gondolok. Remélem te is. De azóta viszont teljesen eltűnt a próbléma ahogy te is írod.
-
.LnB
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Tökéletesen leírtad.
(#29133) Raggie Erre gondolsz? [link] Ez a "megmutatta az amd" ? Én nem lennék azért ezzel annyira boldog.
(#29134) Abu85
"mert két és fél évvel több idejük volt az alapvető implementációt kifejleszteni mindenki máshoz viszonyítva"
És ebből a két és fél év four-ból egy fikarcnyit se profitáltak még. És köztudott, hogy a Vega driverrel bajlódnak még mindig lóhalálában. Ennyit a "kétésfélévről". -
.LnB
titán
Persze. De én úgy gondoltam, hogy az AMD-nek az lenne a kifizetődő, ha több vásárlót szerezne magának, és így akár jó alternatívát kínálna a váltásra minden kategóriában. De erről úgy látom szó sincs igazán.
Lesz a RX480 (meg az 580), egy nagy űr, majd a 1070 és az annál erősebb és drágább Vega. Miért nem húznak egy merészet és csinálnak egy igazán bestbuy árazást? Csak én álmodom ilyenekről? Én nem vagyok elvakult NV-s, szívesen váltanék AMD-re ha van értelme, de így nem lesz nem?Milyen "fuck logic, right?"?! A 4850-re ugrott a nép mint légy a szarra anno, és megérte, és akkor az AMD pariban is volt. Hosszú távon nem lenne jobb stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyszereplős a VGA piac.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, ha kijön a driver akkor ez a jelző majd "jövendőmondóvá" változik, de addig is trollok vagytok! (Egyesek szemében.
"