- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
AMD-t nyilván, mert perpill az van, és az is van tervben a későbbiekben a Freesync-es monitor miatt. De amúgy azok száma akik épp VGA-t cserélnek (ráadásul ideiglenesen) a gépükben mint én, szerintem igen elenyésző.
Ilyet kérdezni kb., hogy "ki melyik gyártót szereti", akkor is értelmetlenség, ezen nincs mit szépíteni. Olyan konkrét kérdést kellene feltenni mint amit korábban írtam. Nem a bárkinek a hitvallására vagy fanságára vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy milyen arányban használnak az emberek AMD illetve Nv VGA-t. (legalább is mi, a szavazás kiírói nem biztos).
Amúgy meg a fegyelmi az asztalodon van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 17 - alap
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest