- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretném, hogy a Vega jó legyen, de hol talál az AMD +30% teljesítményt az FE-hez képest? Tartok tőle, hogy nem fog.
Az a valószínű, hogy marad ez az 1080 körüli teljesítmény,viszont ezt úgy kell árazni, hogy per/ár viszonylatban jobb legyen az 1080-nál. Ha nem úgy árazza az AMD, akkor vagy mert nem tudja a magas költségek miatt, vagy mert nem is érdekli, hogy ebből mennyi fogy, úgyis a mainstream a lényeg, ahol most akármilyen okból is, de minden kártyájuk azonnal elkel.
Nem a Vega lesz a game changer (a'lá Ryzen CPU fronton), hanem majd a NAVI jövőre. Legalábbis most nekem ez tűnik valószínűnek.
Világszerte megy a spekulálás, hogy mi ez az óriási keverés a Vega launch körül. Egyesek azt feltételezik, hogy az AMD rejtegeti a valós teljesítményt, ami szerintük sokkal magasabb, mint amit látni engednek, de én Ockham borotvájának elve alapján azt mondom, azért van ez az egész kavarás, mert egyrészt nem lett olyan jó a GPU, mint ahogy szerették volna, másrészt a szoftver részleg sincs a helyzet magaslatán, hiába volt rá legalább fél évük, hogy összerakjanak egy jó launch drivert.
Szurkolok az RTG-nek, de még nem jött el az idejük, Rádzsa még nem ülhet tort az Nvidia teteme felett. (Ezt nem is akarnám, kell a két versenyző a piacra.)
(#29169) imi123: Biztos nem, én nem tudok és nem is akarok már ennyit VGA-ra fordítani, maradok a mainstreamnél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest