- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mondjuk onnan tudom, hogy 4-5 évvel ezelőtt nekem is 8GB volt, csak már fájdalmasan kevés volt akkor is, és fejlesztettem 16-ra?
De nem győzködni akarlak, ha neked jó így nekem is.
(#29791) Abu85: Pedig ott az ábra a PH cikkben is... HBCC-vel is valahol allokálni kell a helyet, csak a VGA ramjával tud hatékonyan spórolni a rendszermemória kárára a lapos szervezéssel. [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A high-ot WHQD-hez, míg az ultrát 4K-hoz szabták. Későbbre tervben van egy extrém szint a 8K-hoz igazítva, de ez külön opciós DLC-ként jöhet csak és nyilván előbb megvárják a 8K terjedését. A HBCC támogatása is valószínűleg ezért került fel a todo listára.
(#29788) HSM: Attól függ, hogy milyen móddal támogatják. A Saber motor elsődlegesen azzal küzd, hogy nagyon rossz hatásfokkal menedzseli a rendszermemória GPU számára is látható részét, illetve a GPU saját memóriáját. Ezért van most meghúzva egy minimum limit 16 GB-nál. Az a gond, hogy valamiért extrém nagyok maguk az allokációk, amiket a VRAM-ban és a RAM-ban is tárolni kell. A HBCC-vel ez a probléma nem létezik. Elképzelhető egyébként, hogy szimplán egy meghajtóprofil is elég ehhez, de ez majd később kiderül, nyilván a limiteket mindenképpen fel kell oldani, mert a profil csak a működést biztosítja, de a lekódolt hard limitet nem oldja automatikusan fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest