- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Már sokszor elmondták mások is, hogy Abu nem egyenlő az AMD-vel. Ő csak azt mondja, amit tud, amit olvas, aztán hogy ez be igazolódik-e az már nem rajta múlik. Ha szoktad olvasni a GPUOpen.com-on az írásokat és rendszeresen olvasod Abu cikkeit, akkor rájössz, hogy Abu ugyanazt írja le, amit leírtak a GPUOpen.com-on (a GPUOpen.com csak egy példa), nem változtatja meg az eredeti hírt, esetleg különböző forrásból (vagy a fejéből, mert ért hozzá) jobban kifejti a témát.
Egyébként azok a bizonyos fórumozók annak ellenére is követik Abu-t, hogy folyton azt szájkózzák, hogy nincs valóságtartalma az írásainak meg hazudozik stb stb, és újra meg újra eljátszák, hogy márpedig Abu megmondta. Aki nem akarja olvasni a hozzászólásait az görgessen túl rajta.
Még arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne akkor, ha Abu rohadt nagy nVidiás meg Inteles lenne (külföldön nem egy ilyen ujságíró van, mégsem ékezi őket senki), akkor is ugyanígy sírna a szájuk az itteni fórumozóknak, akik most elégedetlenek? Mert szerintem rohadtul nem, és megint oda kötöttünk ki, hogy ez csak a hiten múlik, ami kialakult a gyártók iránt.
Nekem nincs gondom Abuval, én szeretem a technoblabla (mások szerint) írásait, mert újakat tanulhatok belőle.Szerintem egyáltalán nem lenne hülyeség létrehozni egy fikázós (AMD, Abu) topikot/közösséget PH-n kívül, és akinek itt sír a szája az elmehetne oda, mert a többségnek már betelt a hócipője a folyamatos ékezéssel.
-
imi123
őstag
ABU leírja hogy elméletben mit lehet kihozni az újításokkal.
Viszont csak nagyon fanatikusok gondolják komolyan hogy ilyen alacsony részesedés mellett az AMD speciális funkcióit használni fogják. Majd akkor ha NV oldalon meglesz az alternatívája.
A csodavárással egyébként nincs gond amíg saját magunkat álltatjuk vele, de amit egy két kolléga amit művel az finoman szólva is bosszantó. Arról nem is beszélve hogy az AMD-nek is rosszat tesznek vele.
Nem kell itt alázásra számítani. Legyen egy versenyképes kártyája felső kategóriában az AMD-nek . Legyen "most" jó.Ne 2 év múlva. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Valami baja van a tápomnak
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EA Sports WRC '23
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Windows 11
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest