- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Jut eszembe a 332.21-nek van egy bugja inspector meg vsyncre ha fps limitert használsz... lehet azért nem ment nálad... [link]
1399587 - If user enables FPS Limiter in NVIDIA Inspector, V-SYNC does not work (by design. V-SYNC + FPS Limiter do not work well together)
(#1349) Malibutomi
Mifelénk (zöldországban) ami hűvösebb az jobban húzható,mert tudunk neki feszt adni ha nem megy,felétek ott vörösországban ez nem így van?75Cfok alapon,akkor kenjed neki a feszt...95Cfokon is járhat az a GPU,nincs azzal semmi gond az amd oda tervezte,én már cibálnám,hogy sikítva kapaszkodnak az a 290 az alaplapba...A kulturált hangnemet meg nem értem had idézzem magam még egyszer
"(#1335) Malibutomi
A tiédnek is lehet adni +200Mhz-et nem?Hiszen csak 70-75Cfokos...."Mond el légy szíves,mi kivetnivalót látsz te ebben ami a kulturált hangnemet sérti?Nem reagálod egy kicsit túl?
-
KAMELOT
titán
-
TTomax
félisten
Mert dinamikus vsyncet kell ráadni inspectorból,bár az sem az igazi...erre találták ki a gsyncet,aranyáron Nv only
(#1344) MrM94
Nyomtál mellé egy fps capot is 58fps-re?Persze játékban pedig vsync off...igy nekem egészen tűrhető...(#1342) MrM94
Az ukrán stúdió azt nyilatkozta,hogy felesleges pcre optimalizálni mert oda meg lehet venni a hardvert,no ezért kell óvatosan bánni az élsimítással... ez van,ilyen volt a 3 is,azt pedig előrendeltem... a 4et a kártya mellé adták,mert amúgy pénzt nem adtam volna érte soha,ezt én nem vagyok hajlandó támogatni semmilyen formában...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest