Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Alogonomus #50480 üzenetére

Ez nem csak divat hanem igény. 3-400 wattos fogyasztáshoz aminek egy részét a PCIE sin adja szerintem is meg kellett volna már oldani 2025 ben 3 darab kábelcsatlakozó kiváltását.
    A kockázat mint fogalom nem létezett eddig,így utólag könnyű okosnak lenni, hogy a gyártók dönthetnek vagy nem. Nem úgy születik meg elméletileg egy szabvány, hogy majd jól el fognak füstölni a kártyák. A 3000 széria nem volt ebben érintett ott ez jól működött.
    Nagyon sok új pc építőt érint a külalak és a külcsín mert létezik az asszonyfaktor és a kádárkockák kora elmúlt illetve felújásra kerülnek, és nagyon sok helyen amerikai nappali van mint nálunk is.

Az a gáz hogy eddig nem történt érdemi változás az egészben és az user van hibáztatva. Egy sokkal nagyobb ráhagyással történő szabványmódosításra lenne szükség.
    Látod ezt írja a cikk is feljebb , a Ryzen procik is hullanak már több mint egy éve aztán nem történik semmi igazi megoldás,sem tényfeltárás, hogy miért is van baj vagy mi lehet a gondazokban az esetekben.

• X2N

őstag

válasz Alogonomus #50480 üzenetére

De ha valakinek a szoba dísze a pc akkor mért kell hogy nagy teljesítményű is legyen? Nem lenne jobb egy közepes teljesítményű pici ablakos pc mindenféle csili-vili kijelzővel rgb-s aio-val teljesen hangtalan működéssel? Asztalon is jobban elfér egy ilyen gép.
    Én biztos hülyét kapnák ha az asztalon mellettem ott tekerne 12+ ventillátor, meg perifériás látásomba tolná az rgb-t. Nekem egy teljesen zárt rack doboz a pc-m. Semmi fancy nincs benne, nem érdekel a kinézet. Nagy, csak léghűtés van benne a megbízhatóság miatt, most a padlón van feltett oldallappal az asztal mögött. Nincs GPU SAG, meg PCB repedés a PCI csatlakozónál...

Általában a nagy teljesítmény és megbízhatóság az nem jön együtt a csili-vili kinézettel, halk üzemmel, főleg kis-közepes méretbe.

Új hozzászólás Aktív témák