Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ez nem csak divat hanem igény. 3-400 wattos fogyasztáshoz aminek egy részét a PCIE sin adja szerintem is meg kellett volna már oldani 2025 ben 3 darab kábelcsatlakozó kiváltását.
A kockázat mint fogalom nem létezett eddig,így utólag könnyű okosnak lenni, hogy a gyártók dönthetnek vagy nem. Nem úgy születik meg elméletileg egy szabvány, hogy majd jól el fognak füstölni a kártyák. A 3000 széria nem volt ebben érintett ott ez jól működött.
Nagyon sok új pc építőt érint a külalak és a külcsín mert létezik az asszonyfaktor és a kádárkockák kora elmúlt illetve felújásra kerülnek, és nagyon sok helyen amerikai nappali van mint nálunk is.Az a gáz hogy eddig nem történt érdemi változás az egészben és az user van hibáztatva. Egy sokkal nagyobb ráhagyással történő szabványmódosításra lenne szükség.
Látod ezt írja a cikk is feljebb , a Ryzen procik is hullanak már több mint egy éve aztán nem történik semmi igazi megoldás,sem tényfeltárás, hogy miért is van baj vagy mi lehet a gondazokban az esetekben. -
X2N
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
De ha valakinek a szoba dísze a pc akkor mért kell hogy nagy teljesítményű is legyen? Nem lenne jobb egy közepes teljesítményű pici ablakos pc mindenféle csili-vili kijelzővel rgb-s aio-val teljesen hangtalan működéssel? Asztalon is jobban elfér egy ilyen gép.
Én biztos hülyét kapnák ha az asztalon mellettem ott tekerne 12+ ventillátor, meg perifériás látásomba tolná az rgb-t.
Nekem egy teljesen zárt rack doboz a pc-m. Semmi fancy nincs benne, nem érdekel a kinézet. Nagy, csak léghűtés van benne a megbízhatóság miatt, most a padlón van feltett oldallappal az asztal mögött. Nincs GPU SAG, meg PCB repedés a PCI csatlakozónál...Általában a nagy teljesítmény és megbízhatóság az nem jön együtt a csili-vili kinézettel, halk üzemmel, főleg kis-közepes méretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem egy teljesen zárt rack doboz a pc-m. Semmi fancy nincs benne, nem