- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Petykemano #47188 üzenetére
Mi köze hozzá az AMD-nek? Nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés részedről trollkodás vagy tényleg komolyan gondolod. Jóhiszeműen feltételezem, hogy elsiklott a figyelmed felett a júniusi bejelentés, ami kb. milliószor volt említve a különböző világsajtókban. Bár rendkívül erősen kétlem, hogy nem olvastál/hallottál az exkluzív partnerségről, de elméletben még lehetséges.
"Nvidia vezet - Nvidia király
AMD vezet - AMD szabotázs!!444!"Ke? Hol írtam ilyet? Csak egy újabb álom a részedről. Majd ha kijózanodtál, esetleg beszélhetünk. Tőled már megszoktam, hogy mindig behaluzol valamit a hozzászólásokba.
Mi lenne, ha egyszer kizárólag arról beszélnénk, ami valóban le lett írva és nem általad kitalált mesékről?
"Ráadásul az Nvidia már elismerte, hogy nem volt elegendő erőforrásuk a day0 driver megfelelő elkészítéséhez."
Én eddig csak az AMD-nél olvastam problémákról. Az NV-nál mi volt a gond? Hol ismerte el? Lemaradtam erről.
-
válasz
Azt elismerheted hogy a 7900XTX nem 4090 teljesítményű kártya..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Es akkor most, kettehugyozza, megalazza, lefossa...ahogy a zold oldal szokott nyilatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom 12GB - 20 hónap garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged