- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
keIdor #36257 üzenetére
mire tényleg jó lesz ez a technológia és elterjed, ez a hardver/generáció már régen le lesz váltva.
Ez már ezer éve így van, talán csak az Ati 9700-9800-as kártyák és a DX9 viszonylatában nem volt így (csak éppen az utóbbi időben az AMD szállította a "fejlesztéseket" - de nem mindig volt ez így, pl. az SM 3.0-t az nV szállította, volt is vagy egy játék (AoE 3), ami "profitált" belőle (túl volt tolva az effekt, nem kicsit)).
Viszont arra jó (lehet) pl. az RT képesség felvillantása, hogy a piaci részesedésre is figyelemmel, elinduljon valami fejlődés, szoftveres oldalról is, amiből persze vélhetőleg nem ez a kártyageneráció fog profitálni.
Meg amúgy is, AMD-fan részről mindig az volt a duma, hogy "buta Maxwell", "Paxwell" stb. - olyan nagyon vicces most (a GCN 1-2-3-4 stb., ami valójában GCN 1.0-1.1-1.2 stb.) azt látni, hogy (természetesen Abuval az élen) hogy licitálják egymást felül abban, hogy magát az újításokat (nem a gyakorlati kihasználhatóságot!) miképp tudják kcsinyellni, lefikázni...Pedig ha konzekvensek lennének, akkor az RTX széria "jövőállóságáról" zengnének ódákat az AMD-s fórumtársaink - ilyet valahogy nem láttam tőlük...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor #36257 üzenetére
Igazad van, jelenleg hiányzik valami új a PC iparra azt nem mondom hogy hardver inkább szoftver téren, haver is most tolja ezt az új Rockstar alkotást.
PC-re nincs jelenleg semmi.
Visszalépést nem akartam csinálni, 1080Ti leváltani 2080 ra nem akartam, csak gyorsabbra.
Ez miatt ha jelenleg nem kapok mást legalább erőből elvan látva a vas rendesen.
Ezt overwatch alatt olyan szinten mutatja is hogy 165 fps ről megse mozdul a kijelző.
Több játékot megnéztem, és győnyőrű ahogy fút.
Pont az a szint mikor már érzed hogy nem egy 1080Ti használsz.
Egyedül egy játékban csalódtam az a Rise of TombRaider, ott többet vártam volna a Turintól ezt fentebb meg is találod.
Nyilván a mimum fps-ekben 30% hoz egy TDP által kitolt vizes blokkos 2050 Mhz járatott fix 1080Ti-re, ami azért nem rosz.
Abban egyetértek hogy kb dupla annyiba kerül a vas, ezért pedig 30% kaptam?!
Nagy üzet.
De remélem lesz ez még több is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged