Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kíváncsiságom nem hagyott. Bf1 fhd 4/8 vs 6/12 van különbség. Néztem low és ultra, mindkét esetben 10-20 fps-el több volt 6/12. Igazán engem nem érint, mert WQHD a monitorom, ott már mindegy, a 980Ti-vel. 4,7GHz 4790k-t cseréltem vissza a 3930k-ra, igaz némi CAD is szerepet játszott ebben.
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egy kép nem lenne elég hiteles, de egy 2-3 perces videó már igen! Kicsivel arrébb állsz, kicsit másfelé nézel, vagy egyszerűen vársz az ingadozó fps-ek közepette, és simán többed lesz screenshot-on egy kicsivel. (Valszeg így is kevesebb, mint egy 6/12-es rendszernél.) Sok videó alapján szerintem nagy bizonyossággal állítható, hogy 4/8 vagy 6/12 esetén a minimum fps-ek sokkal jobbak, mint sima 4 maggal, ilyen videókat Te is kereshetsz, van pár tucat!

-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nyugodtan mérd meg, a második pálya elején van a tornyos jelenet után, egyből ahol betölti a checkpointot, onnan nézelődök a vonat előtt lévő fa ágaira, képen látszik. Elég hamar el lehet jutni odáig.

Látni fogod ott elfogyni a 6600K-t ne aggódj!
Majd várom a screenshotot. 
A low level API valóban levesz terhet a prociról, de csodát nem fog tenni, csomó mindent ugyanúgy ki kell majd számolni, a parancsokat ugyanúgy ki kell adni, az AI-kat számolni, a fizikát számolni, sorolhatnám. Amiben csoda lehet a low level API, hogy a skálázódást nem fogja akadályozni az egymagos grafikai parancskiadás, akárhány magon adogathatod ki a parancsokat, és ezzel sokkal jobb skálázódás lehetne elérhető. Ilyen API alatt simán verhetné a Crysis-es jelenetben a hatmagosom bármelyik ma kapható négymagos i5-öt, húzhatnád akárhova.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd várom a screenshotot.