Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Lesz itt olcsón Kánaán (bocs ha volt már)
[link] -
tom_tol
addikt
Mennyi az a horribilis mennyiségű legyártott pascal?
-
tom_tol
addikt
Igen nagy a sírás. Nem oly régen Abu cikkei azt jósolták, hogy a dVGA piacnak annyi, APU-k, konzolok földbe döngölik, AMD/NV kereshet más játszóteret. Kifejezetten jó ez a helyzet, nem fog egyik gyártó sem kellemetlen helyzetbe kerülni.
Szerintem többségében azoknak a felhasználóknak nincs VGA-juk, akik sosem vesznek megjelenéskor, mindig várnak az áresésre. Ha ezeken az embereken múlna a VGA piac sorsa, igen hamar beteljesülne az említett jóslat. -
tom_tol
addikt
Vicces vagy. Ezek szerint MSI más gyártó tunningappját csomagolja a karik mellé.
Szuper API:
Nemrég elővettem a régi 7970-t egy teszt erejéig. A csoda beépített szutyokkal semmire nem mentem. Megkerestem a korabeli AB-t (2.2) és lás csodát minden paramétert kezelt. Ennyit a régi kártyák támogatásáról. -
tom_tol
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mivel egy deka infó nem jött a Liqid-től a kártyákról, feltételezem ajándékba kapták teljes titoktartásért cserébe.
-
tom_tol
addikt
-
tom_tol
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kíváncsiságom nem hagyott. Bf1 fhd 4/8 vs 6/12 van különbség. Néztem low és ultra, mindkét esetben 10-20 fps-el több volt 6/12. Igazán engem nem érint, mert WQHD a monitorom, ott már mindegy, a 980Ti-vel. 4,7GHz 4790k-t cseréltem vissza a 3930k-ra, igaz némi CAD is szerepet játszott ebben.
-
tom_tol
addikt
Ok. Mi a baj? Egyszerűen kevés a teljesítménye.
Piaci érdekek mindig is működtek, engem nem vigasztal a miért.
Biztosan igazad van, de én inkább kifizettem a 200 dollár felárat egy jól működő megjelenítőért, mintsem vártam a bizonytalan majd egyszer lesz monitorokra. Megjegyzem abszolút elégedett vagyok .
Neked elviekben sok mindenben igazad van, de az elmúlt években AMD oldalon nem volt más csak ígértek.
Próbálj meg jól lakni a rajzolt kenyérrel.Csak remélhetem, hogy a Vega változtat ezen, de a tapasztalatok alapján szkeptikus vagyok.
-
tom_tol
addikt
Én általában ebbe a topikba csak kuncogni járok, de most muszáj.
Nagyon kedveltem a Radeon kártyákat, de utoljára a 7970 volt tőlük. Egyszerűen azért, mert azóta képtelenek voltak egy normális vga-t kihozni. Szerintem ők sza@rnak a fejemre, illetve ez nem igaz, mert folyamatosan ígérgetnek, de ez kevés. Én már benne vagyok a korban és kénytelen vagyok a mának élni. Tetszik ahogy szépítgeted a helyzetet, miszerint megfelelőek az AMD motyók is, de ez (szerintem) csak tengődés.Üdv
-
tom_tol
addikt
Tényleg sz@rul érezhetitek magatokat ha nem maradt más mint a TitanX/980Ti árkülönbözet. Kezdelek megsajnálni benneteket.

-
tom_tol
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Talán majd 2018-ra lesz valamilyen jelentősége a dx12-nek. Addigra az Intel IGP is Tier_3 lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pláne mert ez AMD GPU, 2012 kiadású kártya.

Németeknél már garanciális cseréket is véghezvittek mire itt kapható lesz valami.
. Kicsit drágább vagy hasonló árban van az 1080 Ti-vel.