Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Egon #24735 üzenetére

Nem, a másik nem személyeskedett és teljesen igaza volt abban, hogy a hír tolmácsolása és a hír valós tartalma nem nagyon függött össze. Ami súlyosabb esetben moderációs alappá válhat.

(#24736) lezso6: Alapvetően a cikk nagyon hatásvadász, de benne van a lényeg.

Alapvetően annyira programozási szempontból nem tudom, mi változott (HLSL specet átnéztem changelogban, de nekem annyira nem mondanak sokat a hozzáadott funkciók, mármint, hogy mire kellettek és mit oldanak meg / mit tesznek lehetővé), de gyanús, hogy időbe fog telni mire a programozók felkészülnek erre. A programozási nyelv egy eszköz, de idő kell hozzá, amíg az ember ráérez. A grafikai enginek meg azért elég bonyolult megoldások, ahol adott esetben tényleg számítanak azok az extra optimizációs lépések (pl encapsulation kilövése mert az egy extra function call), amik általános esetben azért az utóbbi 10-15 évben már egyre kevésbé váltak kritikussá.

Ezzel persze megint ott vagyunk, hogy játékosként nem örülök neki, hogy a DX:MD három hónappal a megjelenés után már talán lassan játszható lesz 1440p/medium felett (mármint akármin), de fejlesztőként teljesen érthető, hogy nem ment simán a start és az is, hogy miért nem ment simán.

Tetejében DX12 egy része ahogy így a partról láttam eleve elosztott számíttatásra lett belőve, na az meg tényleg az, amihez csak akkor nyúl az ember ha nem lehet nem elosztva elintézni.

• lezso6

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Egon #24735 üzenetére

Nem zavar mert nem volt így. Rámutatott, hogy rosszul értelmezett egy cikket, s meg is indokolta mit. Most nem szabad leírni, hogy nem volt képes szöveget értelmezni, hanem helyette a saját vízióját vetítette rá? Egyébként is, mit számítana ez? Ha az egyik fél elkezd személyeskedni, akkor másik jogosan személyeskedhet vissza? Most második bekezdésed pont színtiszta személyeskedés, tehát most már nekem is lehet, hisz úgyis te kezdted? Tiszta óvoda. :(

Új hozzászólás Aktív témák