- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
lezso6 #24304 üzenetére
Most kezdjek el korábbi évek PH-s explicit apis cikkek garmadáját linkelni a témában? - amiből ma már csak egy szelíd vélemény lett: Valójában a fejlesztőknek jó, nekünk semmit sem jelent szinte'.. könnyebben és olcsóbban letermelik ugyan azt a lelketlen sz.r játékot... AMD-n picit gyorsul, de kb az egyetlen rendes techdemo DX12 is csak egy 6 évvel ezelőtti játék színvonalát hozza romok és roncsok nélkül, gusztustalan terrain mellett (AOTS) - szóval a userek szinte semmit nem fognak látni/érezni ebből... csodák csodájára még mindig az erő számít a GPU-ban.
Egy szaklap szakmai hírnevét ugyan úgy csökkenti, ha sorra buknak be a költői túlzások, ígéretek, stb... ráadásul R&D mérnök területen dolgozok már,.úgyhogy imádom a szakmai okfejtéseket. Illetve Imádtam. Most már átugrom inkább őket én is, (úgysem az lesz alapon) és abszolút megértem ha valakinek mégennyire sincs mérnök vénája technoblablának fogja hívni és csak berakja az NV kártyát és játszik. (Vagy AMDt ha lenne).
CUDA fordítóról olvastam... jó kérdés, hogy gyakorlatban hogyan fog működni és mikor lehet rávenni a kutatók által használt Matlab fejlesztőit, vagy a deep learning python tool fejlesztőket, hogy teszteljék. (Úgy tudom nem műlödik mindenhol 100%-ban) Ha problémák nélkül megy, akkor azt mondom grat AMD. Addig semmiféle pofon mincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest