Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz lezso6 #24304 üzenetére

Most kezdjek el korábbi évek PH-s explicit apis cikkek garmadáját linkelni a témában? - amiből ma már csak egy szelíd vélemény lett: Valójában a fejlesztőknek jó, nekünk semmit sem jelent szinte'.. könnyebben és olcsóbban letermelik ugyan azt a lelketlen sz.r játékot... AMD-n picit gyorsul, de kb az egyetlen rendes techdemo DX12 is csak egy 6 évvel ezelőtti játék színvonalát hozza romok és roncsok nélkül, gusztustalan terrain mellett (AOTS) - szóval a userek szinte semmit nem fognak látni/érezni ebből... csodák csodájára még mindig az erő számít a GPU-ban.

Egy szaklap szakmai hírnevét ugyan úgy csökkenti, ha sorra buknak be a költői túlzások, ígéretek, stb... ráadásul R&D mérnök területen dolgozok már,.úgyhogy imádom a szakmai okfejtéseket. Illetve Imádtam. Most már átugrom inkább őket én is, (úgysem az lesz alapon) és abszolút megértem ha valakinek mégennyire sincs mérnök vénája technoblablának fogja hívni és csak berakja az NV kártyát és játszik. (Vagy AMDt ha lenne).

CUDA fordítóról olvastam... jó kérdés, hogy gyakorlatban hogyan fog működni és mikor lehet rávenni a kutatók által használt Matlab fejlesztőit, vagy a deep learning python tool fejlesztőket, hogy teszteljék. (Úgy tudom nem műlödik mindenhol 100%-ban) Ha problémák nélkül megy, akkor azt mondom grat AMD. Addig semmiféle pofon mincs.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés