Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Légyszi linkelj valamit, ami szerint brutális grafika meg általános mindenhol hatalmas gyorsulás lesz az új API-któl. Ez csak primitív hozzállás szülte félreértések miatt van, ezért megy ez értelmetlen károgás meg hiszt hogy süllyed a színvonal.
Az AotS-nál csak a felületet kapargatod, annak a techdemo-jellegű játéknak pont az a lényege, hogy rengeteg egységgel képes futni millió effekttel, anélkül, hogy az API komolyan korlátozná. Maga a játék engem sem érdekel, s szerintem se szép, de nem károgok ezért, mert tudom, hogy nem erre gyúrták ki.
-
schwartz
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
és csak berakja az NV kártyát és játszik. (Vagy AMDt ha lenne)
Vegyel mar egy ezernyocvanat azt csok. Ha lenne AMD, akkor is ezernyocvanat szeretnel, csak olcsobban. Arverseny felsohazban meg nem lesz. Azota sirsz, hogy eladtad a 970-ed, meg a Polaris debutalasa elott. (benezted, ezen tovabb kell lepni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő