- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Nvidia update-nek hagytam, hogy csináljon mindent, ahogy akar. Leszedte a drivert, csak ellenőrzi magát kitömörítéskor, de nem jelzett hibát.
Nem uninstalláltam a régi drivert - az install úgyis azzal kezdi, hogy leszedi. Ez meg is történt.Nekem angol win7 SP1 x64 rendszer van és ennek megfelelően a 170MB-s csak angol drivert szedte le. Kitömörítette elindult ellenőrozte a "kompatibilitást" nem mondott semmi problémát, csak a végén az összegézésben írta, hogy "graphics driver install failed".
Kézileg uninstalláltam minden nvidia cuccot. Standard VGA adapter látszott az eszközkezelőben. De azt is próbáltam, hogy kitöröltem és csak kérdőjeles volt.Leszedtem kézileg a nemzetközi drivert (220MB) és ugyanúgy viselkedett.
Elindítottam a régebbi drivert, amit 8 napja sikeresen feltettem, még ott volt a gépen a telepítője és az is ugyanazzal a hibaüzenettel ért véget.u.i.:
nekem is tökéletesen működik a kártya, installálás előtt is működött, nem tudom mire vélni a dolgot. friss a rendszer, nincs teleszemetelve, csak a legfontosabbak SEMMI vga tuningoló izémizé osd fraps akármik, csak 1 játék van fent, és a 2 nvidia driver volt előtte, ami gond nélkül felment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest