- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
#11493888 #2684 üzenetére
stewen1967 - 1967? Jó korszak, az egyik legjobb.
De ha Te '67 ben születtél... akkor nagyon gyerekes amit itt előadsz!
...'67 ben születtél megéltél ezt és azt... és értékeled a fejlődést... és azokat akik igyekeznek... és nem csak lehúzzák a népet!
Nekem is és sokaknak Intel procijuk van, (korábban q6600, i5 2500k, i7 6700k, és most i7 7700k) ettől függetlenül nem vagyok elfogult. Sok-sok éve drukkolok az AMD-nek, hogy, utolérje a riválisat...és végre sikerült, sőt...
A kép melyre vered a nyálad ma már nem igaz....5-10 éve még helyt állt na de ma?
A világ legjobb mémje?
Na ne nevettesd ki magad... -
Dtomka
veterán
Gratula, csak így tovább AMD!
Megtörtént: Lenyomta az AMD az Intel-t az asztali processzorok piacán -
Dtomka
veterán
[link] A nap, amikor lemaradt a tízmagos i9 - Ryzen 5 5600X
-
Dtomka
veterán
válasz
arghoska #2024 üzenetére
Neked válaszolok, de mindenkit érint akinek inge... !
Lehet nem fogalmaztam elég pontosan. Akit nem érdekel, annak nem kell megnéznie sőt kommentelnie sem kell, hiszen tudjuk a kommentelők és fikázók 99%-a mindig okosabb....
Jah nem. De manapság fikázni a monitor mögül...kényelmes.
Jobban csinálod, oszd meg velünk kérlek a csatornád tartalmát...
Én azok számára osztottam meg, (és a jövőben is meg fogom!) akiket érdekel(het).... -
Dtomka
veterán
válasz
Beba Snake #2022 üzenetére
Így már értem...
Kis infó azoknak akiket érdekelhet\érinthet a jövőben: (Akit nem, kérem hagyja figyelmen kívül..)
[link] MEGÉRI?? - AMD RYZEN XT PROCESSZOROK - 3600XT, 3800XT, 3900XT -
Dtomka
veterán
Srácok nem működik a link gomb?
-
Dtomka
veterán
Ha már stratégiai gémről van szó. Próbálta közületek valakik a C&C remaster -t? Elméletileg annak is ki kellene használnia a mai "vasakat"...
-
Dtomka
veterán
válasz
xmercedesx #1858 üzenetére
Szerintem jobb ha törlöd magad... mielőtt végleges tiltást fogsz kapni!
-
Dtomka
veterán
Jó ránézni erre a grafikonra. Fordult a kocka... Az AMD proci már a fogyasztásban is jól teljesít. Remélem a köv gen még jobb lesz...
7700k- ról tuti, hogy ~ 1 -1,5 év múlva (addig elég nekem. BF 6, és GTA VI -ra kell majd csak új konfig)Ezt a mercedes gyereket nem lehet letiltani legalább 1 hónapra? Csak olvasom mit művel itt, hát szánalmas!
Csendes tag létére eléggé sok rajongót szerez itt magának. -
Dtomka
veterán
válasz
palfitom #1391 üzenetére
Értem, köszönöm a választ!
A 4. gen még jobb lesz, úgy olvastam. Szerintem azok közül fogok majd választani. Még elketyeg a 7700k. És jó pár Intel után (q6600, i5 2500k, I7 6700k, I7 7700k) után Amd 4800x -re fogok váltani, feltéve ha lesz ilyen
De az még mindig nem tetszik, hogy az AMD-nél a procin vannak a "lábak". -
Dtomka
veterán
[link] Az AMD-s Lisa Su 2019 egyik legmeghatározóbb embere lett
Grtaula neki! -
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
[link] Gyomros az Intelnek: Terítéken a RYZEN 3000-es sorozat
Lehet a köv procim 3900x lesz
Mert jön a GTA 6 és az úőj BF is, és remélem ott már számítani fog a több mag. -
Dtomka
veterán
[link] Képeken az AMD Ryzen 9 3950X
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
5 millió Ft - os cpu
[link] -
Dtomka
veterán
3800x vs 9900ks
[link] -
Dtomka
veterán
válasz
Petykemano #1247 üzenetére
Szerintem sok mindenben igazad lehet\van. Remélem az AMD erőfeszítése meghozza a sikert! Illetve azt, hogy a 4 mag már "lejárt lemez". A jövőben megjelenő játékok, pl GTA VI díjazni fogják a minél több magot.
Én jövőre 3900x -re váltanék, addig elvagyok a jelenlegi procival.
-
Dtomka
veterán
És ez még csak a kezdet...
Amúgy az alábbi videóban látottak hitelesek lehetnek?
Ryzen 9 3900X vs Core i9 9900K vs Ryzen 7 3700X vs Core i7 9700K Real Benchmarks! -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Nem tudom hova illene a cikk... De Isten éltesse még sokáig az AMD-t!
Hamarosan 50 éves lesz az AMD – Beszédes idővonallal ünnepel a cég -
Dtomka
veterán
Az AMD 3700x elég szimpi CPU -nak tűnik. Kár, hogy nem tértek át az Intel féle megoldásra, az szerintem jobb. (foglalat\érintkezők)
Kíváncsi leszek a tesztekre, lassan lehetne már vmi, hiszen 2019. március van...
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
5955 MHZ-EN AZ AMD ÚJ CSÚCSPROCESSZORA
"A művelet során mind a 32 processzormag aktív maradt és az SMT támogatás sem került letiltásra, így összesen 64 szálat kezelhetett a processzor. " Ígéretes!
-
Dtomka
veterán
válasz
Petykemano #1101 üzenetére
Ezt szépen leírtad.
Ha az AMD így folytatja (én tényleg szurkolok nekik! És magasról lex@rom mások mit gondolnak!), akkor mi fog történni...? Már így sem tudja az Intel, hogy hova kapkodjon.
-
Dtomka
veterán
HÉT ÉVE NEM VOLT ILYEN MAGAS AZ AMD PROFITJA Csak így tovább!
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
BF1 multit is elvitte 64/60-as szerón
Játszom én is a BF1-gyel, és nekem\nálam nincsenek ilyen problémák. (pedig alapon használom) Lehet a vga-t kellene inkább cserélned, ha kevés az fps.
Mikróakadásaid vannak?
Korábban volt 1 időszak, hogy a pecs után nagyon problémás lett a játék. Utána volt, hogy a vga driver miatt... most ismét jóHDD-n van a játék? Ha nem próbáld ki SSD-n, szerintem ott folyamatosabb a játékmenet
-
Dtomka
veterán
Ha fontos a tuning akkor megértem. De ha kevésnek érzed már a teljesítményét akkor lehet cserélned kellene
i7 8086K vs i7 6700K Benchmarks | Gaming Tests Review & Comparison
CINEBENCH R15 TESZT A 32 MAGOS AMD PROCESSZORRAL
Nekem még elég amire használom.
-
Dtomka
veterán
Le lehet, csak 1 jobb féle CPU hűtő kell rá. A jelenlegivel én 50-60 fokon játszom a BF1-et
(6700 stock)
Na az alábbi AMD akcióhoz mit szóltok?
AMD CSÚCSPROCESSZOR A CORE I7-8086K-ÉRT CSERÉBE -
Dtomka
veterán
Nem tudom, hogy miért ragaszkodnak ahhoz a sz@r pasztához...
De, hogy kapnak negatív kritikákat azt láthatjuk. Ami teljes mértékben jogos.Ennyire értékeli az Intel az ünnepi processzorát és a (leendő) vásárlóit...
De az ilyen dolgok és a korábbi hibák miatt meg lesz a következménye. 1xűen nem értem a céget... de az a kék karika lentebb is lesz. Ki tudja talán 1-2 év és 50-50% is lehet? -
Dtomka
veterán
MEGSKALPOLTÁK ÉS ALAPOSAN TUNINGOLTÁK IS A CORE I7 8086K-T
Most erre inkább nem mondok semmit...
"A skalpolás végén kiderült, hogy jubileum ide vagy oda, az Intel továbbra is pasztát használ a különleges processzornál, nem forrasztást, így ezt le kellett cserélni a sikeres tuning érdekében a szokásos Thermal Grizzly pasztára." -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Igen és még jönni fog a 2800X is.
Szükség esetén megjelenhet a RYZEN 7 2800X -
Dtomka
veterán
Szép eredmény
RYZEN 7 2700X tuning: folyékony nitrogénnel 6009,34 MHz -
Dtomka
veterán
Kezdődik vagy folytatódik...?
Újabb sérülékenység fenyegeti a modern processzorokat -
Dtomka
veterán
válasz
s.bala31 #1042 üzenetére
Éppen én is most olvastam, bár hazai oldalon. Belinkelem ha nem gond
13 komoly sérülékenység az AMD ZEN processzoraibanEz most tényleg valós, vagy egy lejáratókampány kezdete...?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest