Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Körülbelül én is így vagyok ezzel.
22 éve van PC-m, a 22 év alatt 10,5 évig volt AMDm és 11,5 év Intelem. Az első és a harmadik leghosszabb életű konfigom AMD volt.
Most Ryzent akartam venni, de mivel felszaladt az ára így 10400F lett. De örülök ennek is, és kiváncsian szemlélem az Intel és az AMD végre ismét izgalmas versengését. -
törölt tag
Ahol gyártottam ott megtette a kellő hatását és az is kussba maradt utánna akinek szólt. Olvass és tanulj belőle mert az alapja ugyan az volt mint a legtöbb helyen, jött egy ryzenes az intelemet fikázni..
https://www.techpowerup.com/forums/threads/post-your-cinebench-r23-score.213237/page-77
Szóval ki a gyerekes?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest