- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #1655 üzenetére
ott van az adatlapján minden
Sokan nem tudnak ettől az aususról leszakadni ami kicsit vicces mert ez nem is az alaplapos topik, De nyilván való ha nincs egy jó lap akkor a proci sem fog szépen muzsikálni.
Tuningolni mindenki maga tanul meg és úgy ahogy akar és akkor nincs az hogy más miatt ég le a proci vagy a lap. Egyébként meg mivel a leglassabb részt kell kicsit megocni a lapon és egyből sokkal több kako nyerhető ki egy alap procival is. De biztos én vagyok a béna és a gyerek. Meg aki nem ismeri azt a fogalmat,hogy a gép sebességét a leglasabb eszköz határozza meg. Ergo lehet bármilyen procid ha a lapon pár cuc visszahúza az adat áramlást. Röviden tömören én itt be is fejeztem. Mert értelmetlen vite a lényeg az amd nincs előrébb az intelnél max multiban.
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- RAM topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest