- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #1655 üzenetére
ott van az adatlapján minden
Sokan nem tudnak ettől az aususról leszakadni ami kicsit vicces mert ez nem is az alaplapos topik, De nyilván való ha nincs egy jó lap akkor a proci sem fog szépen muzsikálni.
Tuningolni mindenki maga tanul meg és úgy ahogy akar és akkor nincs az hogy más miatt ég le a proci vagy a lap. Egyébként meg mivel a leglassabb részt kell kicsit megocni a lapon és egyből sokkal több kako nyerhető ki egy alap procival is. De biztos én vagyok a béna és a gyerek. Meg aki nem ismeri azt a fogalmat,hogy a gép sebességét a leglasabb eszköz határozza meg. Ergo lehet bármilyen procid ha a lapon pár cuc visszahúza az adat áramlást. Röviden tömören én itt be is fejeztem. Mert értelmetlen vite a lényeg az amd nincs előrébb az intelnél max multiban.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest