- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
ha vissza olvasnál akkor tudnád ,hogy egyszeri mérés és csak kiváncsi voltam ,mert annak idején valami nagyszájú privátba felovalt hogy ennyi meg annyi van neki és akkor rá mértem a sajátomra ,gondolom nem rémlik ki volt az)volt és már a program sincs fent (korábban már leírtam ,meg azt is hogy nem szokásom méregetni itt a F... méregetés mint egyesek hogy kinek van nagyobb mivel ez az egész arról szól csak semmi másról. Ha leméri bárki singlében a procikat mind1 amd vagy intel közel azonos értéket kapnak és ez a lényeg. Az amd megvan a hátránya hogy játékra nem való az intelnek meg a hátránya hogy munkára nem való
Bár gondolom a nagy amd fanok csak dolgozni vettek amdt
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest