- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Csak ismételni tudom magam: nem lesz baja a processzornak, ha 95°C-ot eléri a hőmérséklete.
Én itt azt nem értem a Te esetedben, hogy ha már harmadszor írom le ugyanazt, akkor mire számítasz?
Ha AIO-t szeretnél, vegyél AIO-t, bánom is Én, de rábeszélni nem foglak, mert az eddigiek alapján a mostani hűtőd is tökéletes a célra. Ha egy 9950X3D-ad lenne, mást írnék, de 9800X3D-d van.
Én léghűtés párti vagyok, 10 évig használtam AC Freezer 13 CO, aztán Brocken 3-at, most az NH-D15 is ellesz várhatóan 10 évig probléma nélkül...
Ezzel együtt én azt mondom, költsd azt a pénzmagot inkább jobb VGA-ra, monitorra, billentyűzetre, egérre, stb. Több pluszt fog adni Neked, mint az, hogy a HWInfo64 felületen valamivel alacsonyabb hőmérséklet láthatsz a CPU értékek mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest