Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz joco009 #33368 üzenetére
CTR P1 profilnak nyugodtan add meg a stabil allcore tuningodat, ugyanazt fogod vele mérni mintha manual oc-t csinálnál, ez lesz a 75% terhelés feletti profilod. Viszont csinálhatsz egy P2 profilt is magasabb fesszel és órajellel. Itt jön jól a hybrid oc. 1,35V is mehet mivel nem allcore terhelésről van szó. Láttam itt korábban bőven 1,4V feletti feszeket is PBO tuningnál. Ez alapból 25-75% között aktív tehát kicsit macerás kitesztelni, de megéri. pl CB20 1 szálon, vagy bármi más amiben be tudod állítani, hogy ne 100%-on menjen a proci, aztán addig állítod a mhz-et CTR-ben amíg stabil nem lesz. Nem kell tune meg diag meg semmi hókuszpókusz, csak legyen a hybrid oc bepipálva, P1 profilnak egy stabil érték elmentve, P2-nek meg mindig átírod az értékeit majd apply. Ahol stabil lesz elmented és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
válasz joco009 #37279 üzenetére
Mondjuk lehet alaplap függő, de az új biosokkal pont ezt tudják ezek a procik. Nálam idle, böngészés nincs hőmérséklet ugrálás, de 4,4-re boostolgat egy magon 35-36 fokon, játék közben 4250-4350mhz összes magra 58 fok. Persze mindenki úgy használja ahogy neki szimpi.Én csak arra mutattam rá,hogy sokat javultak. Most a tegnapi biosra vagyok kíváncsi mit tud az agesa 1.2.0.5. Ha jól láttam tartalmaz új kódot a 3xxx cpukra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.