- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
devast #21481 üzenetére
Elhiszem neked amúgy. Visszakerestem és ezt találtam: (#15958) devast
(én pont 2 hónapja vagyok itt aktívan, mióta meg van a 3600X-em, ezért még nem láttam)De azért szerintem nem ez az általános. Nem tudom mikor vetted pontosan de korábban mint én a 3600X-emet. Viszont az enyém régi így is.
Véletlen nem tudod a tied milyen pontosan? 19/20hanyadik hét és PGT/PGS/SUT/SUS?
Szerk.:
(#21484) morgyi
Elvileg @ 4.4 GHz 1.26V... Ami elég komoly szerintem és büszke lehet rá a fórumtárs.
Valamint ezt még simán lehet hűteni is.Én egyre jobban vágyok egy 20-al kezdődő PGT-re...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
devast #21481 üzenetére
Ne vedd magadra. Úgy általánosságban. Én már fenntartásokkal kezelem eme eredményeket. 10 tuningeredményből sztem jó 7-8 nincs kisztelve rendesen. És nem arról van szó allcore oc, hogy 7-8 óra prime menjen, de azért min 1 óra smallest fusson már le. Hiába, ismételni tudom magam, az allcore oc akkor nyerne itt is igazi értelmet, ha lenne avx offset. Nincs, illetve auto beállítások mellett van, fix freki esetén nincs. Ha a tiéd tudja ezt értelmes fesszel értelmes frekin amit írtál, akkor jót fogtál ki és becsüld meg továbbá messze ne általánosít mivel akik megerősítenek hogy nekik is ilyen, szinte biztos hogy nem tesztelték ki mind alaposan mint Te. Az enyém messze van az értelmes kategóriától, de pbo kihozza belőle a maxot.
-
Albigator
őstag
válasz
devast #21476 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok ezekre a procikra, amik az itteni fórumtársak birtokában vannak. Ezek gondolom PGT végű és/vagy 2020 évi CPU-k. Viszont még most se nagyon futottam bele ilyenekbe, pedig itt vagyok kb 2 hónapja...
Egyenlőre Alpi linkjét láttam ahol jó kockák szerepeltek de csak valami Blend stabilak voltak (tudtommal).
Valamint Nexuséknak van egy YT videójuk a témában
Meg valaki írta nekem, hogy látott/tud olyanról ami még értelmes fesszel ment 4.5 GHz-et de csak CB alatt...Ja és nálam a stabilitás egy Prime 95 Small FFT teszttel fejeződik be...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
devast #21383 üzenetére
Igen, ezt írtam korábban. Direkt csinálták, intel miatt. Sajnos intelék nem tudnak mostanság értelmes kupakot gyártani.
Csak a sziposzupi mérnökök az amd zen2re nem gondoltak. Inkább adtak volna ki egy zen2 variánst, vagy csak minőséget gyártanának, enyhén domborút mint noctuáék. Reméljük azóta, már zen2 kompatibilisek. -
jokeph
nagyúr
-
Strezi
őstag
válasz
devast #20071 üzenetére
Köszi! Valahogy ezt nem szűrtem le így tényszerűen, viszonylag rendszeresen olvasva a fórumot sem. Bennem még a PBO mindenre (is) a legjobb tábor benyomása maradt meg
Jó látni, hogy szépen fiomítja az AMD a procit, generáción belül is! Jók lesznek azok az új XT(?) procik! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
devast #19939 üzenetére
2080S-sel próbáltam a 4G-t. se,,ot sem vettem észre.. De talán 4-5 FPS-sel volt kevesebb.. Ergo ~100-150 helyett..
Az a proci miatt lett..
Korábban, cimboránál, játszhatatlan volt a Warzone, FX8320-al, 8GB rammal.. Váltott 3600-ra, 16GB ram, maradt a GTX 970, nagyjából lagmentes lett a játék, azonos grafikai beállítások mellett, míg az FX-el játszhatatlan volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
devast #19937 üzenetére
Ez oké, valahol elő kell jönnie ennek, ha visszaveszi az órajelet. De ha van egy stabil, jó kis memória setup, onnantól már lehet játszani a procival. Persze itt is, 1 szálon eléggé előjön a különbség.
De van olyan ismerősöm, aki 2700x-et használ a kezdetek óta, boost nélkül, egy 580-nal, és vígan elvan.
-
válasz
devast #19750 üzenetére
Early adopter érzésem van. Amúgy gyári spec szerint 4,2GHz ugye a max órajel, tehát reklamációnak sincs helye.
Zen1-nél megjelenés után rögtön vettem 1600X-et, vitte is szépen az AC 3,9GHz-et, de igaz hogy ott meg a 4GHz volt a plafon, amit szinte lehetetlen volt túllépni. -
Stonerice
őstag
válasz
devast #19550 üzenetére
Pont a degradálódáshoz kapcsolódik amit láttam napokban a Gamernexus csatornáján.
Az emlegetett 1.3 volt melletti degradálódást el tudom képzélni.
Mégpedig úgy hogy a valóságban az nem annyi. Rossz helyen méri az alaplap. Valamint nem csak a feszültség hanem a hő is képes degradálni. Pl: fémet, műanyagot.. aminek hatását látjuk is a mindennapokban. -
válasz
devast #19540 üzenetére
Kérlek olvasd el az eredeti hozzászólást, egy első gen Ryzen 1600X-ről volt szó. Erre írta wwenigma, hogy Zen2-ben már más a helyzet.
Én elhiszem, hogy valaki szereti kelteni a pánikot, de 1,3V az már kész röhej... Arra kérném a Reddit tömegét, hogy szóljanak az AMD mérnökeinek is, hogy a gyári 1,367V allcore terhelés esetén túl sok, vegyék visszább.
-
chopin42
őstag
válasz
devast #19546 üzenetére
Nálam a cucc kb ugyanolyan terhelést kap fixen, mint maxosabb pbo-val, mert 1.325/llc4-el használom, megnéztem a pbo feszeket/fogyasztásokat, és ugyanazokat kapom, ugyanazzal a terheléssel. Buktam az idle 3000 alatti mhz-et (bár nálam nem is volt ilyen, mert a win/lap nem akarta, én meg nem szarakodtam), cserébe nyertem idle 5 fokot, terhelés alatt sokkal egyenletesebben melegszik. r5 3600@4.2, fél éve, nyugisan, hűvösen, békésen. JHa ettől megdöglik, akkor 3 év alatt meg kell döglenie, és megy vissza gariba. Mondja meg valaki, hogy szénné tuningoltam (nem). De kb 10 évet szerintem simán menni fog.
(Azokról persze nem beszélek, akik benchmark-nak használják, nem játékra, munkára, 1.35+++/4.2+++ pl egy 3600-at, vagy 4.4+++ egy 3700-at, de gyanítom, 5 évet nekik is megy a proci, legfeljebb egyszer csak fagy, és visszaveszik kicsit az oc-t). -
válasz
devast #19540 üzenetére
azt senki sem irja oda, hogy 2 het primeozgatas miatt...
ne mondja senki, hogy gyari pbo mellett degradalodik, nekem elso heten mar volt 3600am, azota vegig 1.47-1.48al ment jatek alatt, es koszoni, semmi baja...
Csak a primeot kellene elfelejteni.... 90fok fole beveri a magokat, es csodalkoznak, hogy degradalodik...
-
Pro!Petya
addikt
válasz
devast #19540 üzenetére
jajaja....
~2000 óta szinte minden topikban vannak olyanok akik ezt mantrázzák.
Látszik is amúgy, szinte térdig gázolunk az Oc-ban leharcolt procikban..
Tele a polcom olyan kockákkal amiknek a megmondó emberek szerint már rég el kellett volna "porladniuk" ... ennek ellenére mind működőképes a mai napig és csak az upgrade miatt lettek kipattintva a lapból.
Tudom tudom ez már 7nm ez más.. ok.
"ps: használt ryzen 3000-et senki ne vegyen, mert nem lehet tudni mennyire kínozták meg."Ennyi erővel ne vegyen senki használtat, SŐT újat se mert azok között is lehet selejt.
Reddites posztokra meg csak annyit hogy egy akár egy energiaséma is tud 2-4%-os difit okozni ugyanazon mérésben , és akkor hol van még a biosok és a chipset driverek közti különbség.
Egyesek ezt simán betudják nézni degradációnak , a másik fele meg csak simán selejtett vagy egy rosszabb darabot fogott ki.
Hidd el sokan vannak akik 0. naptól üvegelik és akkor nem csak 2-3db reddit post született volna ezidáig ebben az ügyben. -
penene
őstag
válasz
devast #19107 üzenetére
Igen, én nem az AMD Overclocking felületét használtam (mert ott azt láttam, hogy minden manuál kell), hanem simán az OC menüben a "CPU ratio"-t írtam át Autoról 40-42re!
így az órajel valójában szerintem fix lett (és primenál is ennél alább nem adott), csak a feszt meg ki tudja még mit ő rakott hozzá - a fesz is kevésbé ingadozott az idle vs. terhelt állapot között. Az auto az nagyon adjustálja folyamatosan a feszt és az órajelet is.
És itt láttam, hogy a teljes auto mód terhelés nélkül (ill. 30-35% os terhelésnél is 1.4 - 1.45) relatíve magas feszt ad neki - de ha ez nem számít, akkor minden ok!De most már nem piszkálom, ill. ha mégis, akkor legközelebb az AMD Overclocking felületet fogom használni, előre átgondolt manuális értékekkel.
-
-
Kaci84
őstag
válasz
devast #18967 üzenetére
Nem értem már miről is beszélünk. Én is pont azt mondtam, hogy a legtöbben 60Hz monitoron vannak, de mégis várják a 4000-res szériát és már most időtálló lapban gondolkodnak. Oké legyen, de ez az út anyagilag nem a legjobb.
CCX-ek közötti késleltetés nettoba már nem jár teljesítményvesztéssel, mert a CPU erejét már ez alapján lőjük be. Amúgy is sokat javul, mert a Ramok is gyorsulnak. A Win is ludas, mert ki lehetne osztani a feladatokat úgy, hogy ne kelljen annyi felesleges oda-vissza utat megtenni. A 8 szálat mozgató gaameknél előnybe van a 8 magos a 6-al szemben. Persze továbbra is szerintem.Mindegy tessék megnézni a tesztjeimet, folyamatosan veszek új hardvert és bővítem. Sajnos engem még nem támogatnak és nem kell hazudnom
-
Kaci84
őstag
válasz
devast #18922 üzenetére
Nem teljesen értek egyet. Egy 3800X+2080Ti kombó képes szinte bárhol 144+ FPS-re. A legtöbben 60HZ monitoron játtszanak, ráadásul felbontás váltás is van. Vélhetően 3 év múlva 4K 60 fps-re is bőven jó lesz és még tovább, pláne ha hozzáfejlődik a Windows és a 8 szálú használat is kiteljesedik. Ha nem, eladható.
Nekem még megvan az 1700 rizsám, több mint 3 éves, de 1080Ti, 2070S, 5700XT 60-100 fps vígan megy neki, miről beszélünk...
Nem lesz nagyobb az értékesése mint annak ha már most újabbat veszünk jővőállóság miatt. A 9900K igen gyorsabb valamivel, cserébe drágább plarformostól.Most teszteltem 9700K vs 3800X. Ma vagy holnap feltöltöm. Aki akar nézzen rá a csatornámra, aláírásomba a link.
-
Locutus
veterán
válasz
devast #18922 üzenetére
Ja mert az ember 300$-os CPU mellé 1300$-os VGA-t szokott venni, hogy cserébe 640x480-ban játszhasson
Biztos majd 280 helyett csak 278 fps-t csinál
Lehet, hogy inkább egy tényleg CPU igényes helyzetet kéne nézz, pl 64 playeres BF5 multi, ahol nem csak az alacsony felbontással van mesterségesen előnybe helyezve a 9900K.
Bezzeg a te x570-ed baromi jó választás volt, 30-50%-os felárral egy 4xx laphoz képest, egy CPU alá ami nem igényli, egy VGA-val ami szintén nem igényli a PCIE4-et, meg egy SSD-vel ami realworld felhasználás során szintén nem fut semmivel sem jobbat benne. De legalább van egy kis ventid
Nem igazán látszik, hogy kinek és mit akarsz bemagyarázni, de annyira nem sikerül.
-
hokuszpk
nagyúr
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
devast #18403 üzenetére
En eddig 3-as LLC-vel probalkoztam, amivel olybar stabil (1.23V biosban, desktop 1.21 max terheles (P95 Small fft) meg 1.200). De mivel fokent jatekra van a gep igy maradok 4100-on mivel erdemi javulas nincs 4200-on sem 4300 meg tavoli alom (bar az se valtoztatna sokat, mivel nem FHD-d jatszok).
-
-
Albigator
őstag
válasz
devast #18271 üzenetére
Igazad van. + Offsettnél 1.1V az alap és ahhoz kell hozzáadni +0.XY offsetet.
Negatívnál viszont másképp van, én főleg azt használtam 2600X-nél (-0.1V-ig tudtam lemenni) .Viszont a +Offset se teljesen pontos, erre emlékszem korábbról is de lásd most:
1.1V + 0.1V offset belőve. Azaz maximum 1.2V kéne legyen. Erre fel 1.212 a max érték hwinfo szerint pár perc után winen belül, kb 0 terhelésnél.
-
Alpi.
addikt
válasz
devast #17448 üzenetére
jaja, xmp az igen elnagyolt setup. Nagyon nem sebesség orientált sajna, cserébe szinte minden konfigba indul. Érdekes (és valahol tanulságos is talán), hogy egy ennyire komoly értékekkel bíró kit (3600C14) mennyire el van aztán kenegetve subtiming szinten ,hogy úgymon stabilan tudja a "fancy" xmp-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
devast #17444 üzenetére
Én ezt kitesztelgettem kb. 2 hét alatt magamtól, pl itt a keresőt, és Google-t használva, és esetlegesen itt kérdezve. csak nekem nem volt motivációm statisztikát vezetni az eredményekről, bár ezt így látva, érdemes lett volna.
Amikor alapból nem akart 32000 fölé menni a 32GB-s kit, meguntam.. Lehet van még benne tartalék, de kimaxoltam amennyire csak lehet.
Bizonyos sub időzítéseket beállítva a dramcalc után, majd azokat lentebb víve, hogy stabil-e, vagy sem, közben figyelni a "szabályokra", hogy mi miből jön, és mi mivel egyenlő, stb, stb..
Pl. érdekes, hogy a TRCDWR-t ő sem vitte lentebb, pedig le lehet vele menni elég rendesen, és még stabil is lehet.. Bár pl. nálam 8-on stabil, de csinál játékok alatt érdekességeket.
Kiegészítés, pl. a Hynix-es 3GHz-s predator-nál ez a leírás semmit sem ér, mert hozzáértünk a SUB-okhoz, onnantól nem volt stabil, ergo csak auto-n..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
válasz
devast #17098 üzenetére
nem a szenzorról van szó
aki akarja kezelje atombiztosan, nekem olymindegy'CME
ha számít a hang akkor nem, nyersz pár fokot jó vízzel, annyiból bőven veszel jó léghűtést
illetve sokkal olcsóbban olyat ami nem sokkal marad el, de mondjuk néma lesz a vízzel ellentétben
egyébként meg 10e ft-os lég is bőven elég 3600-ra, max hangos lesz és melegebb
mivel a gyári hűtő olyan amilyen, és azért használják azzal is, ha gondos lenne a hő, már tömegesen mentek volna vissza a cpu-k -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
devast #17035 üzenetére
Visszavett 3700MHz környékén 1.1V körül, nagyjából. Ha az alapról beszélünk..
Amikor kitoltam a PBO-t, akkor 4.1-en 1.35V körül. De, akkor jobban fűtött, mint ez.
Így, 3DMark alatt ~10%-kal volt gyengébb, mint allcore OC-ban.. Ergo, én elengedtem a PBO-t, mert azon kívül, hogy 1 szálban jobb eredményt hoz, csak látom a magasabb órajelet, de a legtöbb helyen, még játékban is gyengébb eredmény van..
Persze, 5-10%-ról beszélgetünk..
-
gaben88
őstag
válasz
devast #16573 üzenetére
Itt arról szólt a nagy "találmány", hogy edc1 (Gigánál azt mondják ez működik) és kész a csoda. 3700X esetén nem... De látod, csináltam harmadik tesztet is, mert sejtettem, hogy ez elő fog kerülni.
(Máskor már kísérleteztem én ezzel, de, hogy legyen róla kép, csináltam most is 1-et.)
De még egy kis adalék a CB20 multi pontokhoz. Érdekes, hogy a fenti három kép esetén, az első esetén all core 4000 körül mentek a magok, második kép esetén 4050 körül, harmadik kép esetén meg 4150 körül és még is az első adta a legjobb multi pontokat.
-
-
Sidorovich
senior tag
válasz
devast #16258 üzenetére
BIOS frissítés megvolt. Gyárilag a 1201-es (2019/10/07) verzió volt rajta, lefrissítettem a legújabbra: 1407 (2020/03/03)
Csökkentek a hőmérsékletek, 90 fok helyett már csak max 80.
Viszont a tesztek alapján ennél is hűvösebbre számítottam, itt 72 fokot mértek gyári hűtővel
https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_5_3600x_review,7.htmlÉn ennyire rossz példányt kaphattam ki, vagy más is lehet emögött? Nálatok hány fokot produkál?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
devast #16240 üzenetére
Rendben, úgyis a magad igazát hajtogatod. Ahhoz képest, hogy abból indultunk ki, hogy a toma max nem ajánlott 3700x felett, egész szépen formálod folyamatosan a véleményed...
(#16242) arabus Mivel 9000 pont körül alapon nem hoz a 3900x cpuz-ben.
(#16243) devast Azt illik ajánlani amihez legalább volt valami közöd, vagy olvastál sokat róla. Nálad egyik sem forog fenn, így az ajánlásod nem túl korrekt. -
jokeph
nagyúr
válasz
devast #16230 üzenetére
Amire nem jó, az ki van X-elve.
írja a jelmagyarázat, hogy okés, csak nagyon jól kell szellőztetni a VRM-et.#16235) devast : ennyi kompromisszum belefér. Azért nem hinném, hogy sokan kergetnek benne R9-et.
Az enyémben viszont szívesen megkergetnék egy R9-et szívesen, próbára, hogy hogyan megyen a lapomban.
De a környéken nincs olyanja senkinek.
A VRM amúgy meghálálja idővel, hogy nem 0 légmozgás van körülőtte, lap+cpu párostól függetlenül is. -
Paxker315
veterán
válasz
devast #16191 üzenetére
Hyper S tápot "odaát " LTT-n ipari hulladék kategorianak kezelik, én csak simán nem ajánlom dedikált VGA -s gépbe. APU & irodai célra oks.
De 2020ban csoportos feszültségszabalyozasu, elavult típust nem vennék újonnan. 23k körül már van Seasonic Core GC500, picit tobbert Bitfenix Formula Gold 550w, ezek más dimenzióban vannak a full belépő fapados hyperS-hez képest. Tényleg nem ajánlott vétel.
-
Cseneles
őstag
válasz
devast #15958 üzenetére
Gratulálok, ritka jó példány a tiéd is
velem együtt szerencsés vagy. Csináltam én is egy mérést azonos feszültségek és órajeleken mint ahogy te mértél mivel kicsit nekem szemet szúrt a 108Watt fogyasztás. Ezt nem tudom miből kifolyólag ennyi, lehet az alaplap...
Milyen lapban hajtod? Most Nézem Zalaegerszegi vagy te is
Úgy fest felénk stabil az áramellátás
Időm nem volt 28 percig futtatni, viszont ezen is jól látszik a max fogyasztás a teszt alatt. Hangyafasznyival az én példányom beééri kevesebbel is de ez tényleg nem mérvadó. 4400Mhz allcore felett már nekem megnő az energia éhség. Míg a 4200@1,15v és 4300@1,2v végül 4400@1,25v a 4500Mhz allcore már bekér 1,325v feszültséget. 4600mhz is megy de stabilizálni már nem bírom sem hűteni egyszálast tesztek játékok mennek 1,45v-on.
Ez egy ma délelőtti teszt mérésem a mentett stabil 4400Mhz@1,25v LLC3 beállításommal
-
Pro!Petya
addikt
válasz
devast #15958 üzenetére
Az ilyen és hasonló posztoktól én már letestelek
Erről írtam fentebb .... és ha jól emlékszem nálad is PBO-val nem megy 4200-at se vagy csak éppen hogy.
(egyébként grat hozzá)
Most nem azért de ha ilyen kockám lenne én is all core 4,4 - 4,5 körül járatnám mert az a fesz amit bekér kb semmi! (amúgyis visszaveszi idle a feszt és a frekit)
Kb ezek mellett "hátrány a PBO" -
válasz
devast #15873 üzenetére
Én januárban vettem a 3600-ast:
A cpu 75 fokos volt PBO-val, Brocken 3 hűtővel, Asrock b450m Pro4-f lapban CM NR400 házban. Voltage offset viszont -0,1v CPU és SOC-nál is, amúgy még magasabb a hőfok.
A fenti aktuális értékek prime95 small közbeniek, a maximális értékek meg a boost-osak.Próbáltam all-core fix fesz-t is 1,3v-ig, minden esetben elhasalt valamelyik mag p95-nél.
EDC1-se vált be. -
vcsabika
tag
válasz
devast #15658 üzenetére
100 ev helyett menni fog 20-at. Nem kell tulparazni, AMD azt mondta, hogy 1.5v normalis ennek a chipnek. Persze ez csak az en velemenyem. Regen I7 870-nek stock voltage-e volt 1.145 es evekig jarattam hiba nelkul 1.4V-on, semmi baja nem lett. Egy chip degradalodasat nem csak a feszultseg okozhatja, hanem a hoingadozas is. En nemsokat CPU-rol tudok ami a tulfesz miatt pusztult volna el. Az mar masik dolog, hogy OC-val ebbol a szeriabol nem sokat lehet kihozni plusba legalabbis, ha a 3600-ra gondolok. 4100 vagy 4300 allcore kozott nincs nagy kulonbseg, foleg nem jatekokba. Ezt tenyleg ugy csinalta meg az AMD, hogy berakod es kiporgeti magat, rendesen. RAM tuning szerintem tobbet szamit, az legyen melle stabil aztan csak hasznalni kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest