- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcsabika
tag
Sziasztok!
16gb ramom kevesnek bizonyul, igy szeretnek 32-re upgradelni (cpu: 3600x) . Jelenleg Crucial Ballistix Sport 2400 cl16 van 3600-on jaratva cl16-ba. Mi most a legjobb vetel 2x16gb-os-nal, ha ugyan igy szeretnem tuningolni?
-
vcsabika
tag
válasz
devast #15658 üzenetére
100 ev helyett menni fog 20-at. Nem kell tulparazni, AMD azt mondta, hogy 1.5v normalis ennek a chipnek. Persze ez csak az en velemenyem. Regen I7 870-nek stock voltage-e volt 1.145 es evekig jarattam hiba nelkul 1.4V-on, semmi baja nem lett. Egy chip degradalodasat nem csak a feszultseg okozhatja, hanem a hoingadozas is. En nemsokat CPU-rol tudok ami a tulfesz miatt pusztult volna el. Az mar masik dolog, hogy OC-val ebbol a szeriabol nem sokat lehet kihozni plusba legalabbis, ha a 3600-ra gondolok. 4100 vagy 4300 allcore kozott nincs nagy kulonbseg, foleg nem jatekokba. Ezt tenyleg ugy csinalta meg az AMD, hogy berakod es kiporgeti magat, rendesen. RAM tuning szerintem tobbet szamit, az legyen melle stabil aztan csak hasznalni kell.
-
vcsabika
tag
válasz
Armando_19 #14328 üzenetére
szerintem, ha jatekra kell akkor nincs ertelme a valtasnak. Ha videovagas illetve egyeb munkak, akkor megerheti. Igazabol csak a +6 szal lenne az elony, semmi mas. Jelenleg nem sok jatek hasznalja ki a sokszalat, ez a jovoben viszont valtozhat, szoval nem alaptalan a felvetesed.
-
vcsabika
tag
Nezem ezt az EDC 1-et de 1.5 voltot is kap. Az nem sok kicsit?
-
vcsabika
tag
nekem minden limit 0-van rakva es max 4.1ghz all core.
-
vcsabika
tag
Sziasztok. Van valami megoldas h pbo-val feljebb tudjon menni a mhz all core-on Hutes nem gond. Manual oc tudom, de valahogy ugy kene, hogy maradjon automatikus energiatakaregossagi modok meg a egyszalas turbo is. Mert most kb az jon le nekem, hogy berakod a gepbe nem nyulsz hozza es akkor mukodik legjobban kb.
-
vcsabika
tag
Van egy 3600x-em es egy asrock b450 mitx-em. Valamiert az 1866 fckl nem stabil. Tudja valaki mi lehet a gond? Lap vagy a proci nem birja el?
-
vcsabika
tag
B450 I AORUS PRO WIFI hasznal valaki? Normalisan menne vele a 3600, tudja valaki?
Milyen 3600-os RAM ajanlott, ami jol birja az OC-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari