Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GFerr56

aktív tag

válasz pipo112 #7799 üzenetére

Hali!
    Egyetértek, még annyi, hogy, mint tudjuk RAM-ból sosem elég!
    Egyébként jelenleg bőven elég 1600, a szálakat, ha nyitogatják fejlesztők, akkor is lesz 12, ami még távoli jövőnek tűnik (bár i is beszállt ebbe-most fizeti meg az árát a "visszatartásnak" (aranyár). Addig is (meg egyébként is), az össz teljesítmény függ még pont a RAM-tól, és a videó kártyától, meg úgy általában a legszűkebb keresztmetszet határozza meg a végső teljesítményt. AMD okosan az egy órajelre eső egyéb műveletekkel operál, jelenleg, hogy a legsarkalatosabb kérdésre (mondjuk én alapvetően másra használom), a játékokra kitérve, a legújabb game-k már RYZEN-RADEON logot is tartalmaznak, feltehetően gondolnak arra, hogy nem csak i létezik. Ez csak fejlődik, már így is bőven 100 fps felett futnak, most az, hogy nem x, hanem x-akármennyi fps-em van...hááát, kit érdekel, főleg, ha egyéb alkalmazásokban megszégyenítően lealázzák i-t, ár/értékről meg ne is beszéljünk. Szóval én is jobbnak tartom, még a kezdeti nehézségek ellenére is RYZEN-t. Persze sok függ i árképzésétől is, vagy ragaszkodik az eddigiekhez (szerintem ráfarag), vagy "normális" áron adja a sokszálat (saját régebbi termékeit leamortizálva)...
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés