Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

válasz Mr.Csizmás #32031 üzenetére

Megrendeltem ezt az 1200AF-et, de picit elbizonytalanodtam itt a korábbi kommentekből. Elég lesz ez nekem? Alap órajeles i7 2600k-t vált, RX570 van mellette. Jelenleg nyilván elég lenne, később meg esetleg mehet erősebb proci a lapba, így is sokba volt a váltás, főleg a memória árak húzósak. De az 1600AF csábít, igazából alapból az volt betervezve.

Passmark eredményeket néztem, az alapján még a régi 1200-nak is jobbnak kéne lennie, mégis le lett húzva itt, főleg PUBG multiban, ami pont néha azért még el van indítva.

Mondjuk videókat is néztem [link], a 2200G már kb egálban van az i7-tel, a 2300X gondolom akkor már jobb, feltéve ha tényleg azzal egyenértékű ez az 1200. Az a vicces FPS értékekben én sehol nem voltam ezekhez, plebgé ilyen windowed 900p körüli felbontásban full minimumon nem volt meg stabil 60 FPS... Aztán Gyuri másik topicban felhomályosított, azért az 1200-at tuningolni is lehet még, hmm... VGA csere úgysem mostanában lesz, 570-hez elég ez is. Egyelőre úgyis a vérfrissítés volt a cél, még mielőtt minden kidöglik a régi konfigból...

Új hozzászólás Aktív témák