- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok
Adott egy Ryzen 2700x, MSI B450 Tomahawk Max alaplapban.
Eddig egy Scythe Ninja Plus RevB hűtő volt rajta 1db 12cm-s Scythe ventivel, ezzel 3,9-4GHz körül tudott menni a proci Precision Boostot használva és olyan 80-83 fokos volt. Gondoltam hogy kevés a hűtési teljesítmény, ezért beruháztam egy Alpenföhn Brocken 3 hűtésre, a hozzá való 140mm-es ventivel, ezzel olyan 76-80 fok körül van a procim 3.95GHz-en, viszont nem értem miért, sokkal jobban kellene teljesítenie (elvileg) ennek a hűtőnek mint a Scythe-nak. A házszellőztetés meg van oldva, vannak be és kifújó ventik is, mindet az alaplap szabályozza, tehát ha kell a luft akkor feltekeri őket, egyik sem fix fordulatú.
Lehetséges hogy a 10+ éves Scythe Ninja Plusz RevB csak ennyivel volt rosszabb mint a Brocken3 ( szerintem a Scythe-ra ha raktam volna plusz egy ventit hozta volna ezt a szintet, sőt... ) Vagy valamit elrontottam és ennek a hűtőnek többet kellene bírnia?
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest