Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Köszi szépen olvasgattam jó ideje már a topikot mire rászántam magam.
Az biztos, hogy brutális és halk a jószág!A tuningpotenciálra leszek igazán kiváncsi!
Egyelőre belőttem egy baráti 1100/1500-ra +30 mV-al, majd meglátjuk mit bír full kakaón .
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
-
-
LLKobe
veterán
Nekem is ugyanez volt. Szerintem nem VGA hiba, mert nekem az elejétől fogva tökéletesen működik, csak akkor csinálta mikor az új drivert feltettem.
Szedd le az afterburnert ha fent van, ha nem segít akkor a drivert is ddu-val és tedd újra.
Szerintem valami összeakad valamivel, vagy a crimson beállításokkal van valami.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
veterán
Na lecsereltem az MSI 390 gyari hutojet egy Alphacool vizre:
Ime az eredmenyek 2kör Valley bench utan :
Kicsit tartottam attol hogy a vrm melegedni fog ,mivel ugye azt nem eri a viz , csak ez a brutal nagy borda ,meg a fem hatlap (oda is tenni kellett vagy 20 gap padot ) ,de nincs semmi gond , eppen csak langyos a borda Valley kozbenIgaz ez a blokk 30 ezer FT ...de a csend ami most van az megfizethetetlen Bar most meg a VGA ciripeles kezd idegesiteni
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
-
ricinus13
senior tag
válasz GeneraL_XTX #37571 üzenetére
Szerintem ha nem baj akkor ide is jöhet, nálam is beindul a vezérhangya ilyenkor.
-
Semin
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem a Klubba egy XFX R9 390-el. DD Black Edition (core:1050)
BitFenix Prodigy házban hajtom, tehát nincs sok tere
Az eddigi tapasztalatok alapján csendes, és nem melegedett 74C fölé "fánkal" sem.
(Idle: 33C)Mivel érdemes tesztelni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Koszi !
Ja ez az elso vizem. Hat eleg sokba volt .
A Phobya szett 56ezer
+Vettem egy masodik 360 as vekony radit +15 ezer
+VGA blokk 31ezer
+4 extra csati a vga blokkra +masodik radira 8ezerHa csak a vga-t akarod vizezni akkor joval olcsobb . 1db 240 vagy 360 as radi 15k +tartaly 8k+ pumpa 10k +csovek /csatlakozok 12k + folyadek 2k.
Es ezek uj arak, hasznaltan meg olcsobban kijosszCseneles Szep !
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz mpierre #37531 üzenetére
Úgy látszik megoldódott.... a crimson nem szereti a w7-t, de a w10-t igen.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
YAKEN
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogyha filmezek vagy pl youtube videót nézek, akkor a gép random blackscreent produkál. (290x dc2) Van, hogy 2-3 naponta, van, hogy 1órán belül 3x-or. Az az érdekes, hogy játék alatt nem csinálja. Crimson legfrissebb drivere van fent, de már vagy 5 frissebb megjelent azóta, a probléma maradt. Gpu-Z-vel megnéztem az órajeleket és a kari, youtube videó, film alatt felpörög max órajelre, ami ugrál is sokszor. Nem lehet, hogy ezt az ugrabugrát nem szereti? -
-
-
mpierre
veterán
válasz mpierre #37577 üzenetére
Tévedtem. Átment stroboszkópba a vga. De már asztalon is csinálja. Ha éppen nem nem villog, akkor csíkoz össze-vissza. Ma 20. napja van nálam a vga. Nem bírta sokáig.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
ericdrawen74
senior tag
válasz mpierre #37585 üzenetére
Afterburnert használsz? Powerplay ki van kapcsolva?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Cseneles
őstag
válasz proci985 #37580 üzenetére
Szeva!
Nem, nekem csak az 530 van, de ebben is van hely bőven Szép a te kuckód is, na meg gondolom a teljesítménnyel sincs probléma
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
mpierre
veterán
válasz ericdrawen74 #37586 üzenetére
Nincs fent az afterburner.
-
Raggie
őstag
Kis tesztelés után egyelőre +100 mV-al 1190/1600-at bírja.
Egyéni ventiprofillal max 65-70 fokos a GPU.
Atom ez a Vapor-x hűtés!Vapor-x tulajoktól kérdezném:
a kártya oldalán ugye világít a Sapphire felirat. Ez király. De változtatja a színét a GPU hőmérséklete szerint. Na ez nem tetszik. Meg lehet valahogyan oldani, hogy csak simán kéken világítson és leszarja a GPU hőmérsékletet?[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
ericdrawen74
senior tag
válasz mpierre #37588 üzenetére
GPU-Z-vel nézd meg, túlmelegszik-e valamelyik alkatrész. Vagy DDU-val szedd le a drivert, csökkentett módban, CCleanerrel takaríts registry-t és újraindítás után tedd fel megint a drivert. Jobb ötletem nincs.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Venyera7
senior tag
Felraktam a legfrissebb drivert nincs kép. Mit csináljak most?
-
mpierre
veterán
válasz ericdrawen74 #37590 üzenetére
Na tegnap visszavittem a karit. Ott egy kis tesztelés szőrös fánkkal és 73-75°C körül megállt a kari. De nem volt semmi váratlan eye candy. Sz'al uzsgyi haza. Persze a gépbe berakva megint döglődik a kari csak úgy szórta a hibákat... Gondoltam egy merészet és levettem a gép alaplap mögötti "ajtaját" is. Átvariáltam az evga 750g2-n a vga tápokat, de nem raktam fel az oldalalpot. Eddig lement a telepítés, nincs semmi hiba, de majd nyugtával a papot.
Lehet, hogy a phanteks enthoo pro m alaplapi tálcája mögött túl sok a kábel és elnyomja a deszkát, a vga-val együtt ha felteszem az oldallapot? Elég hülye helyzet lenne....
Amúgy ez a driver mizéria most a crimsonokkal megint előjött? A legújabb van fent, valami hotfixes. Meg is van az eredménye nem jutok be a speciális beállításokba. Nem nyílik meg. A 6950-nél egyik driverrel sem volt gondom. Agyoncsaphatatlan egy kártya az. Az x700pro-nál volt utóljára driver gondom. Még az 1950pro is egész jól el volt a driverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
Amúgy a driver takarítást miért nem a hivatalos amdcleanuputility-vel csináljátok?
Én minden driverfrissítés előtt ezt lefuttatom letakarít ja a gépet restart új driver fel és eddig sosem volt semmi gondom pedig már egy jó pár éve használom ezt a megoldást.ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
-
ericdrawen74
senior tag
A 16.4.2 driverrel megszűntek a villódzások a SteamVR tesztben.
-
Stylerr
addikt
válasz Omli85 #37595 üzenetére
Azért nem, mert például nekem kártyacsere volt a gépbe (hálistennek ismét nvidiás lettem), és az amd cleanup utility is hasonló minőségű, mint a radeon driverek. Letakarítottam vele, de a radeon beállítások program mindig elindult, úgy, hogy elvileg fent se volt a gépen. DDU tökéletesen letakarította.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest