Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
-
kp59
aktív tag
válasz
Apone33
üzenetére
Nem akarom itt tovább offolni a topikot de annyit azért ajánlanék neked hogy ha van rá módod és időd nézz meg egy ilyen képarányú monitort játékok alatt. A Youtube-on is vannak ilyen videók.
Például itt a Fallout 4 (21:9 vs. 16:9) amivel mostanában játszok [link].
Vagy itt a BF4 és FarCry 4 (21:9 VS.16:9) [link] -
kp59
aktív tag
válasz
Apone33
üzenetére
Játékok alatt nézegetted?
Mert ha igen akkor csodálom hogy nem jött be hiszen sokkal többet lehet látni a játéktérből mint a hagyományos képarányoknál.
Nekem egy LG 34UM67-P van de nem cserélném el semmilyen 16:9 vagy 16:10 képarányú monitorra akár mekkora is annak a felbontása. Egy élmény rajta játszani.

-
kp59
aktív tag
válasz
Apone33
üzenetére
"Van valakinek tapasztalata, hogy egy 390 mennyire bírja a 2560-as felbontást játékoknál?"
A topikgazdát kérdezd meg erről mert neki volt 390-es kártyája és ahhoz egy WQHD monitor így neki biztos van erről tapasztalata.
Nekem ultrawide 1080p monitorom van ami ugye 2560x1080 felbontást jelent és azzal nincs gondja a 390-nek azt tudom.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Apone33
üzenetére
Érdemesnek nem érdemes, mert eredménye a teszteken kívül nem nagyon lesz (ott is csak minimális) mert a 390 és 290 széria bőven el van látva memória sávszélességgel, nem az a szűk keresztmetszet. De attól még húzhatod amíg tudod, hátrányod nem szármozik belőle.
Habugi: részemről a hsz értelme átjött, innentől tartom magam ahhoz amit ígértem, a konkurenciához tartozó beszélgetésekbe én nem folyok bele, elvégre csak azoknak a szabályoknak a betartását várhatom el én is másoktól amit magam is betartok.
viszont tényleg zárjuk le ezt a részt, részemről nincs se harag, se tüske se semmi

-
pcsabat
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Világgá kürtölte a hírt...
ez az msi gyári vezérlése? nálam max 60-ra volt állítva és baromi hangos volt
.

. Mindent érdemes tuningolni, mert egy kis +-t lehet nyerni teljesen ingyen. ki kell tesztelni mit bír és tuningnál a hűtésre figyelni kell
110-ért én az X-et viszont elhoznám. Bár nem ismerem a kinti árakat, de itthon még akkor is jól járnék vele, ha utána lecserélném a hűtést rajta.