Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz velizare #36627 üzenetére

Direkt azért teszteltem, hogy megnézzem mi a max. Játékokból még csak a wolfenstein new ordert próbáltam, fullhd ultra garfika. kb 10-15 perc játék után itt valóban nem melegedett annyira levett oldallappal.
    Viszont 25-30fps volt egy i5 6500-as proci mellett, amit kissé keveseltem, bár gondolom nem túl jól optimalizált a játék.
    Ma este lesz időm megnézem még pár játékkal.

ll-kobe: Persze, érthető, hogy az egy 100%-os terhelés a vga-nak, ami játékok alatt nem igazán jön össze, de épp ezért tesztprogram, hogy megfingassa a hardvert. Procit is úgy szokás tesztelni, hogy valami tesztprogrammal megpörgeted 100%-on, nem? Persze játékokkal játszunk nem tesztprogramokkal, de ha a teszten elhasal, az nem túl jó.
    Engem az nem vigasztal, hogy 60-70%-on okés, legyen okés 100%-on is. Bár lehet csak az én elvárásaim túl nagyok. :U

san01: Ezt a házat itt ajánlották a gépajánlós topikban, tesztet is olvastam róla, a jobban szellőző házak közé tartozik. valószínű nem 2 ventivel, az lehet, de az tuti, hogy nem fogom most emiatt lecserélni. Nem egy olyan rossz ház ez, meg nem szeretnék egy hatalmas nagy házat. Ennél kisebb házakba is raknak komoly hardvereket. Kap még pár ventit, aztán meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés