Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Az a baj, hogy nekem igaz egy codegen q3340-es házban ha fent volt a oldala a gtx 960 is lekapcsolt játék alatt néha fél óra után is igaz nyáron, levettem az oldalát nem volt gond a tuningal sem. Szóval váltottam házat ás most az MSI 390 nonX nem megy 70 fok fölé egy Kolink Aviator házban csak ha megfogom a plexit érzem, hogy meleg. Ezen kívül semmi, furmark is megáll 83-4 fok körül oldallappal. de ha kikapcsolom a ventiket és csak a hátsó megy akkor itt is vannak gondok, tehát kell a jó szellőzés, viszont ha megvan, szerintem nem lehet gond! Bár nem lehet minden kártya egyforma, plusz a tied X-es.

-
LLKobe
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Engem az nem vigasztal, hogy 60-70%-on okés, legyen okés 100%-on is.
Hát ez az, hogy amit a furmark csinál 100% címszóval, meg amikor játék közben látod hogy 100%-on megy a GPU, az marhára nem ugyanaz.
Furmark alatt a memória vezérlő, a GPU, és minden részegység is maximális terhelést kap, ami nem életszerű.Én nem is tolom rá a furmarkot, mert a kis mATX házamnak elolvadna az oldala. Az előző VGA-mra rátoltam (GTX670) és belenyalt a 90 fokba is. Játék alatt viszont a 75-öt sem érte el soha, pedig 3 évig hajtottam.
Procira se azért tolod a linx-et hogy megnézd mennyire lehet felfűteni max., hanem hogy megnézd stabil-e a tuning, mert sokkal egyszerűbb így, mint keríteni egy real life alkalmazást ami nagyon prociigényes.
Summárum: én a helyedben vagy vennék még legalább 3db 12 centis jó ventit, (2 elöl tolja be, egy a táp mellé beszívóra, egy hátra, és egy a tetejébe) vagy egy új házat vennék. Az utóbbi nyilván költségesebb, de hosszú távon jobb megoldás.
Nekem pl úgy van a házamban, hogy csináltam SK 3k-ból egy kétállású ventiszabályzót, 5 vagy 12v-ra kapcsol.
2D-ben 5v-on mennek a házventik, nincs hangja a gépnek, VGA-n meg állnak a ventik. 3D-ben átklikkelem 12v-ra, úgy már van szélzaj szépen, de tolják is a levegőt keményen.
Így kaptam egy alapon csendes gépet, ami viszont terhelés alatt sem forr fel. És mint mondtam nekem 2db házventim van összesen, ennyi fér bele. -
ricinus13
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nem nagyon ismerem ezt a házat de ahogy látom alulra is be tudsz rakni egy ventit. Próbáld meg hogy onnan fújjon a kártyára.
-
mackosajt
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ez alapján én nem mondanám nagyon ajánlottnak.
Idézet a cikkből:
"a 100-as listámon az N300 egy erős középmezőnyben elhelyezkedő 59. helyett fogott. Ez becsülendő és azt kell mondjam, akit nem érdekel a kábel menedzsment, nem zavarja hogy itt ott zörög a házikó, soha nem néz bele a ház belsejébe, webshop-ban rakatja összes a szomszédnak, aki nem ért hozzá, még jó is lehet. Sajnos nekünk, azoknak akik értenek hozzá és igényesnek valljuk magunkat, nekünk akik szeretnénk a lehető legjobb házban tudni a szuper jó kedves alkatrészeinket, mi kérem szépen jobb, minőségibb, szellősebb, nagyobb tudású, tágasabb, könnyebben szerelhetőbb, vastagabb anyagból elkészített, stabilabb, több szolgáltatással rendelkező, halkabb, rezonancia csillapításokkal rendelkező, nem utolsó sorban még megfizethető és jó ár / értékű házat keresünk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gumi és felni topik
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Meditáció
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest