Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Urak!
Tudtok valakit, aki csinált már backplate-et 290-es kártyára? Konkrétan a tri-x -re szeretnék egyet alkotni, jó volna, ha lenne némi támpontom...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
eastone1
senior tag
válasz fatal1ty1984 #23100 üzenetére
-
eastone1
senior tag
Szerintem rossz virágboltba mentem.
Keresgélek egy picit.64x est indítom, Omega driver van fent.
[ Szerkesztve ]
-
zborai
csendes tag
Sziasztok!
R290x VGA szeretnék vásárolni de a házamba csak 285 cm eskűrtya fér be maximum.
A kérdésem az az hogy melyik gyártó és modell az ami nekem jó lesz.
Böngézgetem az internetet egy ideje de csak 280x ben találtam ilyen "kicsit"
Előre is kösz -
Scholes9
nagyúr
Elég durva, h 85 volt kb 1,5 hete az MSI Gaming 290, most meg 100k
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
Scholes9
nagyúr
Erre milyen 2 ventit lenne érdemes rakni, hogy nagyon halk legyen? Az egyik csavaron van a backplaten a kártyán a kis matrica, amit le tudok szedni úgy, h ne legyen baja így garinál nem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy van-e itt olyan akinek Zalman Z11- gépháza van? Ismerősömnek rakunk össze gépet és ezt a házat nézte ki. Egy Sapphire R9 290 4GB DDR5 TRI-X-et szeretne, ami ugyebár 305(L)X113(W)X38(H) mm. Érdeklődnék, hogy kinek milyen házba van a 290. Valami fekete színűt szeretne. Előre is köszi a tippeket!
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
nagyúr
válasz Scholes9 #23114 üzenetére
Nekem NOISEBLOCKER Black Silent XL-P van rajta! Nagyon halk 1200.RMP en még semmi hangja de még 1500.is csak halk szélzaj 0.motor hang itt megtudod venni
De ha kicsit többet szánsz rá akkor SCYTHE Grand Flex PWM is nagyon jó vétel!
-
Scholes9
nagyúr
válasz DroiDMester #23116 üzenetére
Kb már csak az a kérdés, h ref nyákja van-e az MSI Gaming 290-nek Tehát, h rábírom-e szerelni a kártyára
-
Scholes9
nagyúr
válasz DroiDMester #23119 üzenetére
Nah frankó. Tehat amit linkeltél Scythe hűtőt abból 2-vel is bőven halk lenne? A masik verzió h cserélek GTX 970-re.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz DroiDMester #23119 üzenetére
A V308-014 nem ref nyákos, de a morpheus szinte biztos, hogy felmegy rá mert csak pár kondi van más helyen.
-
nagyúr
Én itt néztem korábban a sima nem X es gaming ot de itt is Ref nyákosat láttam!
Amúgy mióta gyártanak V308-014 as típust mert most láttam csak hogy létezik ilyen verzió is!
De ahogy írtad is a Morpheus.nak mindegy milyen nyák mert felmegy a nem ref nyákra is!
-----------------------------------------
Scholes9 igen nagyon jó az a venti is a másik gépemben olyan van a cpu.n és annak sem igen hallod a hagját 1500.RPM ig! Természetesen nem kell ezt se maxon 2400rpm el hajtani! A morpheusnak már 1300.is elég hogy 60.fok alatt tudja tartani a GPU.t![ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz Sanyi19 #23115 üzenetére
a Sapphire nem fog beleférni, nekem Zalman Z11 Plus volt , és azért is vettem Msi-t ( azt hiszem a Gigabyet is befér , Asust meg kerültem nagy vonalakban ), mert az simán belefért és a 3 év garancia miatt.
Most cseréltem házat SilverStone Raven 3 -ra, a 290 miatt ( meg hajtott a kíváncsiság, sokan dicsérték ezt a házat ) , de sajna nyilatkozni nem tudok a Tápom garanciába van 1 hete, a 290-s kártya is kint van a gépből biztos ami biztos . Jelenleg egy kicsike régebbi tápot használok ami nem bírná el a vga-t se a cpu OC-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Nálam is esedékes a házcsere, mivel nem túl jó a szellőzése a háznak. Tudom, hogy van erre külön fórum, de ti használtok R9 290 kártyát, talán jobb a rálátásotok. Mivel megemelték jól az MSI árát, így a jelenlegi versenyzőm egy Sapphire R9 290 TRI-X, csak ugye ez 305 mm hosszú. Mi a véleményetek a Zalman Z5 házról (14k)? Szerintetek megfelelő a kártyához? Nem nagyon szeretnék árban elszállni (30-40k), szeretném ha 20k-ból max kijönne. Vagy esetleg Corsair Carbide Series 200R (18k)
Illetve érdemesebb esetleg venni egy R9 290 Ref kártyát használtan (65k körül) és pl egy egy ARCTIC COOLING Accelero Xtreme IV hűtőt rávarázsolni (18k)? Illetve mekkora szakértelem kell egy ilyen hűtőcseréhez?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz DroiDMester #23123 üzenetére
MSI-ben mindig is volt kis változtatás. Közvetlenül megjelenés után, jött egy kis változtatás, a kondik magasabban vannak mint a refen és a sima FC blokk nem ment rá. Azt utána jött ez. EK oldalán szoktam ezeket az infókat levadászni, meg a cooling configuratorukat érdemes megnézni.
V803-841R- ref
V308-014- nem ref
V308-036R- nem re
V308-001R- magasabb kondi csak EK 2.0 blokkEz mind 290x lightning nélkül
-
mqm
senior tag
Ti mivel néztek fps-t BF4 alatt? Playclaw-ot használok de valahogy mantle alatt nem hajlandó működni. :S
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Snip3r_HUN #23129 üzenetére
Meg a Gaming Evolved App.
-
CsonkaImo
addikt
válasz m0h0senator #23131 üzenetére
-
CsonkaImo
addikt
válasz m0h0senator #23133 üzenetére
Érdekes, mert a felvétel meg működik Mantle alatt is, meglepően jó minőségben. Később biztosan támogatva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
deadwing
addikt
válasz Snip3r_HUN #23129 üzenetére
Program Files x86\Origin Games\Battlefield 4\
Ide létre kell hozni egy user.cfg-t, amibe ha ezt beleírod, akkor nem kell mindig kézzel beírni a konzolba. Gondolom ezt te tudod, de más lehet, hogy nem60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz Snip3r_HUN #23139 üzenetére
290-el DX? Hát te tudod...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
m0h0senator
őstag
válasz Snip3r_HUN #23139 üzenetére
Ha jol tudom win 7et hasznalsz. Mantle-hoz szerintem kell a 8.1 legalabbis nekem junius ota nincs vele bajom.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
A véleményeteket szeretném kikérni.
Mennyire normális az alábbi jelenség... ?!
Adott egy gyakorlatilag szinte új MSI 290x gaming
Előszedtem megint a Crysis 2-t, megofogadtam, hogy végre végigtolom.
Annak rendje és módja szerint szépen feltoltam mindent ultrára, nincs is gond, se lagg se semmi, de a ventik üvöltenek 100% -on, és így is belenyal a 91 fokba a GPU.Normális ez?! Ennyire forrófejűek a 290x -ek?
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Montesantos #23143 üzenetére
a ház relatíve rendben van de megnézem ma, meg esetleg adok egy kis plusz fordulatot a ventiknek.
GPU-z vel lestem emg a max hőfokokat és ventifordulatot. De halaltszik is h. ordít a venti"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Areturus
tag
A mai nap kicsit hangoltam a rendszeren és sikerült belőnöm egy a memória tuningot is. Lőttem is vele egy tesztet Metro LL Reduxban:
Az 1500-at már artifact kísérte, így 1450-en stabilizáltam. Lekopogom, most jó. Lehet menne tovább is de nem igazán szeretnék +100mV fölé menni, már így is van mikor egy-egy tüske 1.318V-ra felmegy.
-
eastone1
senior tag
válasz Montesantos #23143 üzenetére
Ez a crysis3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.