Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz Sontir Fel #21849 üzenetére
Kétlem, hogy annyi az fps-ed egy 290-el, mint a 980-al, 290x@mantle-ról váltottam, úgyhogy tudom miről beszélek, de ezt inkább hagyjuk, mert megint vita kerekedik belőle...
Ezt tetszik, "igazi férfi", ezek szerint Te is az vagy! HC onlyban tolok mindent...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sontir Fel
őstag
válasz daveoff #21851 üzenetére
Lehet hogy annyiban beneztem a dolgot, hogy en fullHDben szoktam jatszani, ez neked meg talan magasabb felbontas? Fullhd, minden maxon 80-120 fps kozott mozognak az uj dlcs palyak.
Neha bemegyek nem HC serverre, mert nehany ribbont csak ott tudok begyujteni, de szenvedek. Megszoktam, hogy valakira tolok egy rovid sorozatot akkor az megfexik es fordulok is tovabb... na ott nem, futkaroznak tovabb a rohadtak Majd egy adatlapot linkelj be pls... erdekel, hogy mikent is jatszik egy zold
Az enyem Es igen, ez a topic temajahoz tartozik, mert autentikus a logom.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
daveoff
veterán
válasz Sontir Fel #21853 üzenetére
Igen, a videó első fele 1440p, a végén váltok 1080p-re. Nekem az új pályákon FHD minden maxon stabil 150-170fps van.
Itt a profilom, de felvettelek!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/daveoffHUN/stats/288169945/pc/[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
-
Gh00st
tag
Sziasztok!
VGA bios helyreállításban szeretnék kérni segítséget.
Van egy AsusR9290 dciioc kártyám(bios kapcsoló silent illetve performance), utóbbit sikerült elrontani.
Rendszereztem a programokat külső meghajtón és atiwinflashre rákattolt a gyerek, mire visszaértem villódzott a monitor.
Bezártam, még volt kép, restart és ennyi.Nincs kép, win betölt.
Silent módban van kép, de szeretném visszahozni a másik módot is.Van a biosról mentésem...
Régebben a 6950-es karikat módosítottam 6970-re, de win alól ment, most viszont nincs kép.
Előre is köszi,
gaben<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
HSM
félisten
válasz sixpak #21861 üzenetére
500W elvileg elég, én -20mv-al alulfeszelve, 900Mhz-en hajtottam egy Seasonic 460W Platinum Fanless tápról a 290-et (igaz, az 460W-ot tud 12V-on), és nem volt gond, 4400-ra húzott i5 4690K-val pl. BF4 fogyasztott az egész gép konnektorból jól meghajtva mindent 300W-ot, maxra húzott VGA power limittel...
A 2500K nyilván torkosabb kicsit húzva, és ami gond lehet, ha bénán vannak elosztva a táp fázisai. Az enyém egyágas volt. Volt, aki emiatt szívott Aurum táppal, asszem a 280X topikban.
Pici táppal a tuninggal kell vigyázni, nagyon el tud durvulni a 290-ek fogyasztása, ha jobban meghúzod, vagy adsz neki +feszt, ami nem túl meglepő, mivel egy igencsak nagyobbacska csip.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek...akkor csak rendelek egy 290-et.
Amúgy nem tervezem húzni sem a cpu-t sem a vga-t.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Szinyák
őstag
válasz DroiDMester #21778 üzenetére
Hi ,
A jobb felső sarokban lévő infók milyen progival van csinálva ?
Előre is köszi.Üdv,
SzinyákSzinyák
-
Szinyák
őstag
-
Szinyák
őstag
válasz m0h0senator #21870 üzenetére
Nekem is ez van fent Rivatuner Static Server , de nálam be van állítva ami kell ki is jelzi, de azt hogy lehet megcsinálni mint a képen ,hogy sorba rakja Mem : érték , CPU: érték stb ?
Köszi .
Szinyák
-
Habugi
addikt
válasz Szinyák #21872 üzenetére
YT keresőbe beírod hogy MSI Afterburner HWInfo64 (igen, utóbbi is kell ha fullos OSD-t szeretnél) és jópár találat lesz, amik tutorial formájában bemutatják hogy tudod "összekapcsolni" a két progit, illetve hol és miket kell állítani Hwinfo64-ben, hogy kedvedre sorokba/oszlopokba rendezhesd az általad monitorozni kívánt dolgokat.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gh00st
tag
válasz Gh00st #21860 üzenetére
Tárgytalan, már megoldottam DOS alól...
...de, szeretném megköszönni minden kedves kollégának/fórumozónak az önzetlen hozzáállást, igazán szívmelengető mikor ennyi segítséget kap az ember
asvald
[ Szerkesztve ]
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
HSM
félisten
válasz sixpak #21879 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani. Önmagában ez lehet jó, ha rendesen van bekötve a két fázis, de ezt én ennyiből meg nem mondom. Ami ebből látszik, hogy 432W-ot tud 12V-on, ami elég a gépednek bőven egy 290-el, viszont ha egyetlen 18A-es ág jut a 290-nek, ami alig több, mint 200W, mert bénán kötötték be FSP-ék, az lehet kevés.
-
Gyuri09
tag
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne
MSI R9 290X Gaming-re ez ugye nem referencia modell, felmenne-e ez a hűtő?
Csak mert nagyon jó áron tudnék hozzá jutni! -
asvald
senior tag
válasz deadwing #21886 üzenetére
hát érdekes .. nálam fent volt ,csak hát mivel nem raktam fel az alubordákat( mert ugye nem akartam ragasztani a garanciális kártyára így inkább eladom.. Mellesleg 70 fokon megállt a gpu minden játékba amit néztem ,ja ,és halk volt mint állat
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Grave_444
nagyúr
MSI R9 290X Gaming-nek mennyire számít jónak a hűtése ?
Halkság lenne a fő szempont.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Ghoula #21887 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy necces, ha bénán vannak kiosztva az ágak, arról meg nekem fogalmam sincs, hogy oldották meg az 500-as Aurumban. Ha az egyik csati az egyik ág, másik a másik, akkor nem lehet gond, de ugye ki tudja. Mondjuk itt jön a képbe az átalakítók hasznossága, azzal sokszor lehet segíteni a helyzeten elmaszatolni az ampereket ágak között.
(#21890) Grave444: Nálam főleg a beállításokon múlt a halkság a Giga WF3-ason, ami elvileg picit gyengébb. -20mv, és 900Mhz a gyári 947Mhz helyett kb. 500rpm és 2-3 fok mínuszba, ami igen sokat számított.... Tuningolva meg igencsak megjöt a hangja, az még 500rpm legalább, és 3-4 fok az alaphoz képest.
Hűtés szempontjából szvsz a Sapphire-ok a legjobbak. Pl.: [link] -
sixpak
nagyúr
Köszi. Utána néztem én is, 2 ágra van osztva.
Nem tudom mit csináljak, semmilyen tesztet nem találtam, ahol mérték volna a fogyasztását a kártyának, csak teljes fogyasztásokat írtak...az ilyen 400w körül volt 3DMark alatt.
Mindegy, nézek hozzá tápot....
Viszont azt nem írják, hogy 1 v 2 ágasak-e...vagy 600w fölött már mindegy?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
addikt
válasz sixpak #21896 üzenetére
Például FSP raider 550, 650 egyágas 12V-al rendelkeznek, 80+ minősítéssel, 17-21K-s áron. Vagy ugyanezen márkából az Aurum gold 600 is egyágas 48A leadással 92+ minősítéssel, igaz ez már 27 körül van. Csak kiindulási alapnak gondoltam..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
korcsi
veterán
Úgy tudom ezeknél a kétágas tápoknál, az egyik ág a processzor 4 vagy 8 pines csatlakozója, a másik meg a többi, de ennek sem biztos, hogy van jelentősége, mert csak a védelem van meg külön áganként, a többi része közös. Például a Chieftec CTG 550-esnek két 25A-es ága van, tesztben az egyik ágat 39A-ig lehetett terhelni mire a védelem lekapcsolt.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest