Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavorka
aktív tag
Üdvözletem!
VGA csere előtt állok, MSI R9 290X GAMING a kiszemelt áldozat. Kb jövő hónapban ejteném meg a cserét. Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal? Teszteket olvasok én is, személyes vélemény érdekelne. Zaj, melegedés, tuning, esetleges hibái-hülyeségei...Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lavorka
aktív tag
Üdv fórumtársak!
A mai nappal beléptem a klubba egy MSI R9 290X-el
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Nos, végre volt 1 kis időm tesztelni az új kártyát ( MSI R9 290X Gaming).
Furcsaságok, vagyis lehet h csak nekem: ha nem nyúlok a power limithez, akkor csak 920-930MHz-ig megy fel a GPU, rája kell tolnom +15%-ot, h stabil 1030MHz legyen. Viszont a tesztekeben látott gyenge 80 fokos értékekhez képest 90 fok, maxon pörgő ventivel...
Először a ház szellőzésére gyanakodtam (Chieftec Bravo nagytoronyház) de levettem az oldalát, és így is ennyi.Valamit én csinálok rosszul, vagy így kéne működnie, vagy valami nem OK...?
-
lavorka
aktív tag
válasz Malibutomi #20245 üzenetére
A ventit nincs hova emelni...: [link]
Játékok alatt valamivel kevesebb, de nem sokkal.
Montesantos: Ezt próbálom kideríteni, h mi a gáz, mert szerintem se okés a kártya...
-
lavorka
aktív tag
válasz deadwing #20289 üzenetére
Nos, a ház oldalába beépítésre került egy 120-as venti, Coolink Swif2 1200rpm befelé dolgozik. Hátul Arctic cooling 120-as 1350rpm kifelé, hátul-felül Coolink Swif2 120-as 1200rpm kifelé. ( eddig az 1200-as volt alul, felül pedig 800-as)
Most szőrösfánk alatt 84-85, ami szerintem jobb a tegnapi 89-90-nél.
Az oldalsó venit maximálisan lentre raktam, h a kártya alá fújja a friss levegőt. Ebben a házban kb ennyi lehetőséget látok.Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lavorka
aktív tag
Az a "pici" alakítás dekopírfűrészt és 4-5-es fúrót jelent, és 3 ventillátor átszervezését. De semmi veszélyes.
De az is igaz h 100+E kártyánál illő lenne egy jobb hűtést rádobni a gyártónak. Bár még így is jobb mint a referencia.
De az is lehet h még visszasírom a 7970-et...Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lavorka
aktív tag
Üdv Urak!
MSI R9 290X GAMING kártyával tolom, mostanában feltűnt hogy nem megy az élsimítás. CCC-ben belövöm ahogy kell, de játékokban nem működik, láthatóan nincs. Tálcára letéve a játékot, CCC megnyit---Vonalsimítási minták mindig a "Nincs" beállításon vannak...
Ez most normális, vagy driver gond, bug, vagy én nem csinálok jól valamit?Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lavorka
aktív tag
Erre valaki: [link]
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Az előbb felraktam a legfrissebb drivert ( 16.5.3 beta) gondoltam kipróbálom hogy a GTA 4 ezzel is laggol e.
A GTA 4 ugyanúgy laggol mint a szar, de a Far Cry Primal-nál történt valami. Eddig 40-60 fps-el futott a játék gond nélkül, de most 20-30...
Visszaraktam a régi drivert ami volt előtte, FC Primal ugyanúgy 20-30 fps...
Mit rontottam el? Azonkívül hogy nem kellett volna hozzányúlni...Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest