Új hozzászólás Aktív témák

• fatal1ty1984

őstag

válasz MPowerPH #20896 üzenetére

ezt ugy kb mindenkinek irom nemcsak neked.

negyertek már a fogyastással.1kw áram kb 35 forint.az nv-vel megsporolsz 1k-t havont? vicc.azis,hogy 4x msaa-val 20fps fullhd-ba. most mértem meg direkt ahogy olvastam a lehuzo hozzászolásokat- tessék és nemlátok 20fps-t sehol

2014-11-25 21:49:26 - FarCry4
    Avg: 54.236 - Min: 40 - Max: 90

nemkell ennek a kártyának még 100ftos proci sem nemhogy 200.nekem i7 3820 van használtan 50k az ára és rogyásig elég mindenre.bármikor meglehet huzni 5.3ghz-re és bódogság van ha kell a power.+csatlakoznék droidékhoz mert nállam is hibátlanul megy (290 vapor-x) se driver hiba,se beragado készenlét semmi.teszi a dolgát ahogy kell.szinekre annyit,hogy lehet kalibrálni persze,de ha valaki arra nemveszi a fáradságot,hogy normálisan beállitsa a többi dolgot,majd pont egy szin kalibrácioval fog küszködni.

azon a témán meg lépjünk már tul,hogy melyi kártya erösebb mert ez már ovis szint ami itt megy.van ahol az amd van ahol nvidia,mindenki döntse el mi kell neki a tesztek alapján és kész.a 980 egy friss kártya a 290 meg lassan egy éves,mit kell itt csodálkozni meg veszekedni a teszteken?majd ha kijött tavasszal az uj amd akkor ottlesznek feketén fehéren az adatok melyik gyorsabb,bár nvidia már csakazért is félévente kidob valami parasztvakitást ami valamivel gyorsabb mint az elözö és akkor hu mindenkinek azkell mert az most a fasza kártya :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés