Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
El Diabl0
üzenetére
Tesselation
Ezt konkrétan nem tudom miért kellett kikapcsolni, illetve nem is tudtam mire való de rövid guglizás után
In The Witcher 3, for example, setting the tessellation value lower than x16 will cause geometrical glitches. Roads will be misshapen as well as hills (hilltops will be perfect triangles for example). So be careful if you want to set it lower than x16.
ezt találtam róla hogy a kikapcsolással pl grafikai megjelenités hiba lehet Witcher 3 alatt, ha a tesselation érték x16 alatti. Ugyhogy én nem piszkálnám. Amd optimalizált az alapbeállítás, maradjon azon. -
bobalazs
nagyúr
válasz
El Diabl0
üzenetére
07:13 overrides beállítások fogalmam nincs hogy micsodák vagy mire valók.
Antilag meg játékfüggő, van ahol nekem akadozást okozott, van ahol meg tök jól kisimult tőle a game.Image sharpening is játékfüggő van ahol borzasztóan mutat. 4k monitoron a 1080p pl rdr2ben sharpeningel nálam hányadék.
Én enhanced syncet használok vsync helyett, és le korlátozom az fpst rivatunerstatisticsserverrel (ami msi afterburner mellé jár progi)Többi jól be van állítva.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest