Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varázslóó
őstag
-
-
Az Furmark volt,legutóbbi 2 kártyás rendszerem 4890 volt 620-s Enermax táppal.Minden játék szépen ment,Crysis alatt 10 perc után kb mindig lekapcsolt,mert túlmelegedett. Megnéztem a Furmarkkal,kb 2 secig bírta,majd lekapcsolt
Részemről befejeztem,elég sok konfigom volt már és csak 2gpu/2 kártyával tudom mi mennyit megy.Vegye meg azt használja,nekem mind1 
-
Cybertrone
veterán
A tx750 Első szériája CWT beles... de szerintem most már fejezd be... elég volt ma estére

"TX-750 – Channel Well (CWT) (PSH(older) platform)" Csak kiragadtam az egyik tesztből a sok közül ami a neten fellelhető!

Lord Vader:
No problem, sejtem kinek ment volna eredetileg! Hál istennek ilyen esetekre van a HX1000 nek egy overventi beállítása, ahol is elkezd süvíteni mint az állat... én 14-es ventit még így pörögni nem láttam
ricshard444:
Hasonlóan énn is befejeztem... jött ment emberekkel nem vitázok, elég volt, elfáradtam, este volt, és nem akarok megint szabira vonulni, mert elgurul az esti bogyesz
Szerintem a kedves fórumtárs képes kiértékelni a beszélgetést, és dönteni!
-
Cybertrone
veterán
a szép sárkányos teszted szépen terheli a vga-t de a prociból max 1 szálat használ... ismételd meg a fasza mérésedet egy linx, és egy sárkányos tesztel...
De azért kösözönm hogy fáradoztál! Ezen kívül nem egy több gpu-s rendszerem volt... ebből egy tx850-et egy 580 sli kifekttetett... hogy miért? mert tartós használat mellet melege lett a tápnak... azóta volt 7970 cf-em 680 tri-m és mindezt egy 1kw-os egységgel hajtottam... A vantól nem kell félni, és nem szabad kicentizni a tápot, kell lenni tartaléknak... plusz neki lehet több a vinyója, több a ventije bla bla bla... ez mind számít 
-
Cybertrone
veterán
Megosztom veled hogy meghúzva az Ivy is eszik legalább 150w-ot a vga meg nem tudom honnan szedted hogy 190w-ot eszik, mikor terhelésen, tuningolva 300w-os tdp-ből gazdálkodik...
54A-ja van jelenleg a 12v-os ágon... ez karcsú...
Mellesleg egy táp sem érzi jól magát 90%+ használaton, mert ott már peakbe üzemel amit álltalában nem szeret egy táp sem
Szerintem csak nem baj hogy nem bíztatjuk, mikor egy elég fasza rendszert akar meghajtani, és nem hiányzik a baj senkinek sem... hiába a fasza táp, az is tud okozni meglepiket
Tehát megkérlek hogy amennyiben nem tudsz objektíven a dolgokhoz hozzászólni inkább figyelj csak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha hidegebb a kártya alap hőmérséklete ......

/
a szép sárkányos teszted szépen terheli a vga-t de a prociból max 1 szálat használ... ismételd meg a fasza mérésedet egy linx, és egy sárkányos tesztel...