Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
kitbiagas
üzenetére
Nem kellene elhozni a boltból. Ennek a confignak alapból menni kell minden gond nélkül. Ha valahogy működésre is bírnák akkor lehet hogy csak ideig-óráig működne. Ha fizetek egy komplett gépért az ne csinálja ezt. Ne csak a kártyát vidd vissza, hanem ez egészet mert ha valóban a táppal van gond akkor az később is gondot okozhat.
-
HSM
félisten
válasz
kitbiagas
üzenetére
"Minden pénzem benne van a gépben, és még sem jó
"
A pénz nem garancia rá, hogy jó legyen.
Nekem a leírásod se világos. A hibát okozhatja driver-eltávolító is amúgy, friss windózzal, driverrel kéne próbáld. Amúgy ami még nem jött át, egy VGA vagy 2 van a 7970-ből? Mert ha kető, túlmelegedhet a felső, az okozhat ilyen hibát, CF-et nem könnyű hűteni. Nem írtad a tápod típusát, silány táp okozhat ilyen hibát akármilyen nagy is.
Nekem volt az említett VGA-ból kettő is, és hibátlanok voltak, megbízhatóak, komoly tartalékokkal. -
-
eldarin
tag
-
R3laX
addikt
-
-
R3laX
addikt
válasz
kitbiagas
üzenetére
Úgy látom ez a ház Táp nélkül kapható. Vmilyet csak raktak bele, de ha később náluk is előjött ugyanez a probléma, hmm... én tápra tippelnék. Le kell takarítani rendesen a drivereket is, az is okozhat gubancot, esetleg ha minden kötél szakad én beraknám egy másik PCI-E slotba.
eldarin: Na akkor ott a pont
. Érdekes megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nekem is ez a lapom van már vagy 3-4 bios óta Giga 7970-to kártyám van benne 760W táppal.

"