- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
Cybertrone #3166 üzenetére
Ez igaz, hogy ebben az esetben, a tápkérdés nemkérdés, mert ekkora értékű hardverek esetén + egy 50k-s táp sokat nem oszt nemszoroz, és ha valamire igazán érdemes költeni az 1 jóminőségú, és megfelelő teljesítményű tápegység. Ha 7970cf-et kéne hajtanom hosszútávon, énsem gondolkodnék 1000W alatt.
De a kérdés az vólt, hogy a 750-es elég lehet-e 1-2 hónapig, én erre irtam azt hogy ha a 650-es elbirt 2db 580-at, minimális proci tuningal, akkor a 750-esnek is illlene elbírnia a 2db 7970-et tuning mentessen, persze nem hosszútávon.
Azzal én is eggyetértek, ha most nincs +pénz tápra és vga-ra is, akkor érdemesebb előbb a megfelelő tápot megvenni, és utánna a 2. VGA-t.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Igazad van.
Veszek 1KW *korzárt hozzá. Biztos ami biztos.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vehet másik tápot is és indító kábellel bekapcsolja.
De ez már NEM erre a topicra tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest